World Cup 2010

Speel World Cup 2010
Voetbalfan? Speel op deze fruitautomaat en geniet van elk moment!

Inmiddels is het Wereldkampioenschap Voetbal 2010 al gespeeld en weet iedereen hoe dit voor Nederland is afgelopen. De mannen van de voormalig bondscoach Bert van Marwijk verloren de finale van Spanje. In de verlenging werd het 1-0. Om een speciale fruit automaat te wijden aan het WK voetbal is er de speciale World Cup 2010 gokautomaat. Speel hier eens op en win wel de echte prijzen. Het zou natuurlijk leuk zijn als je op deze gekleurde speelautomaat grote prijzen weet te winnen. Een coach heeft vaak keuze uit verschillende spelers en zo is het bij deze fruit automaat ook mogelijk om met verschillende inzetten te spelen. Je kan al meedoen vanaf tien eurocent per draai, maar je kan ook inzetten met vijftig cent of vier euro per draai. Dit laatste klinkt natuurlijk voor de meeste mensen als een hoop geld bij de fruit automaat World Cup 2010, maar de te winnen prijzen zijn dan ook bijzonder hoog.

Het Nederlands elftal won in de aanloop naar de finale zelfs van Brazilië, maar het kwam net te kort tegen de Spanjaarden. Natuurlijk is het te hopen dat je bij deze fruit automaat wel meer geluk hebt. Je kan aan de onderkant van deze gokkast spelen op drie rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien, maar het is ook mogelijk om aan de bovenkant van de speelautomaat te spelen op drie rollen. Vergelijk de gokautomaat World Cup 2010 eens met één van onze vele Fruit Automaten om goed te zien wat de vele de opties zijn. De wincombinaties bij de WK 2010 gokkast zijn er allemaal op terug te vinden. Spaar shirtjes om een mooie bonus te winnen en nog meer geld tegemoet zien komen. Het is mogelijk om de rollen vast te zetten, dit is een leuke mogelijkheid van de fruit automaat World Cup 2010, want zo kan je tijdens de volgende beurt misschien wel een mooie prijs winnen.

Bepaal helemaal zelf welk spel je speelt en wacht tot het geld je kant op kom rollen. Net als Nederland een aantal oefenwedstrijden in de aanloop naar het WK voetbal speelde, kan jij ook eerst oefenen op deze speelautomaat. Gebruik het oefengeld van de fruit automaat en test uit of dit een geschikte automaat voor jou is. Is je geld op, dan kan je bij de World Cup 2010 gokautomaat gewoon weer opnieuw oefengeld aanvragen. Kom snel langs en win bakken met geld.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
World Cup 2010, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel World Cup 2010 met je vrienden


Laat een Tip achter!

*