Wild Mistery

Speel Wild Mistery
Mooie snelle gokautomaat die eenvoudig te spelen is. Het joker-spel is erg leuk.

Er zijn erg veel verschillende Gokautomaten te vinden op het internet, maar vaak zijn ze saai of ouderwets. De gokautomaat Wild Mistery is daar in tegen erg leuk en ook nog eens vernieuwend. Als je het spel opstart zal je zien dat de mogelijkheid aanwezig is om verschillende spellen te spelen bij deze gokautomaat. Zo kan je het basisspel spelen, hierbij is de inzet tien eurocent per draai, als je voor een iets hogere inzet wilt spelen, dan zal je het spel ‘bet 4’ moeten kiezen en de inzet hierbij is veertig eurocent. Als je de maximale inzet wilt hebben bij de gokautomaat Wild Mistery dan is de inzet twee euro per draai. Dit klinkt natuurlijk als een hoop geld, maar de te winnen bedrag zijn dan ook erg hoog. Er bevinden zich onderaan de speelautomaat rollen, maar ook bovenaan zijn er rollen te vinden. Elke rij bevat ieder drie rollen die los van elkaar ronddraaien.

Kijk eens goed rond om te zien wat het best bij je past. Waarschijnlijk zal er veel op je afkomen als je dit spel voor het eerst opent, maar alles zal duidelijk worden naar mate je de gokautomaat Wild Mystery speelt. Er zijn vele opties aanwezig bij deze Wild Mistery fruitautomaat. Zo kan je ervoor kiezen om een van de drie rollen vast te zetten om een mooie combinatie te maken. Als je het gewonnen bedrag nog eens wilt verdubbelen, dan kan je dit doen door het spelletje kop of munt te spelen. Op de gokkasten zelf kan je zien wat de mogelijke wincombinaties zijn en wat de bijbehorende prijzen zijn. Als je het zat bent om telkens op de start knop te drukken, dan is er een kaartje aanwezig met daarop autoplay. Zodra je hierop klikt bij de gokautomaat Wild Mistery, dan zal de computer de rollen automatisch voor je draaien. Zelf hoef je nu niets meer te doen behalve toe te kijken hoe het geld binnenkomt stromen.

Klik op het menu van dit spel en je zal de mogelijkheid aangeboden krijgen om wat oefengeld te krijgen. Maak hier gebruik van, want zo leer je het spel nog beter kennen en weet je precies wat je te wachten staat. Ben je klaar voor het echte werk, dan kan je ervoor kiezen om wat geld over te maken naar de gokautomaat Wild Mistery. Open het spel en kom erachter dat het een topspel is.

Wild Mistery, 2.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Wild Mistery met je vrienden


Laat een Tip achter!

*