Jolly Joker

Speel Jolly Joker
De Jolly Joker is een echte topper. en een van de leukste online gokautomaten.

De gokautomaat Jolly Joker is een erg leuke en zeker ook mooie gokkast. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat je een enorme joker terug vindt op deze speelautomaat. Iedereen kan dit spel spelen, want het is mogelijk om vanaf tien eurocent per draai al mee te doen bij dit spel. Er is bij Jolly Joker één draaibalk aanwezig en hierop zijn drie rollen te vinden die allemaal los van elkaar rond draaien. Klik op de start knop om de rollen van deze online gokautomaat te laten draaien. Als je het zat bent om telkens weer op deze knop te moeten drukken, dan is de mogelijkheid ook aanwezig om er een kaart tussen te stoppen. Druk op autoplay bij de gokautomaat Jolly Joker en de computer zal de rollen automatisch voor jou laten draaien. Dit is natuurlijk erg handig, want het enigste wat je nu nog hoeft te doen is toe te kijken en te zien hoe het geld binnen komt rollen.

Bekijk de gokautomaat eens goed om te zien wat de mogelijke wincombinaties zijn bij één van de leukste fruitkings slotmachines van het internet. De maximaal te winnen prijs bij dit spel is maar liefst 1000 credits en dit is een hoop geld. Ook is er nog eens een supermeter aanwezig waarbij je gewonnen geld nog eens verhoogt kan worden. Als je een combinatie hebt gemaakt op de rollen, dan is er ook nog eens de mogelijkheid om dit bedrag te verdubbelen. Dit doe je door het spelletje kop of munt te spelen. Je gewonnen geldbedrag kan dus zomaar nog groter worden. De Jolly Joker fruit automaat biedt je dus optimaal de kans om veel geld te winnen.

Als je nog niet zeker weet of je deze game wilt spelen, dan is de mogelijkheid ook aanwezig om het eerst een paar keer gratis uit te proberen. Klik op menu bij de fruit automaat Jolly Joker en er zal een knop naar boven komen waarop fun euro’s staan. Zodra je hierop klikt krijg je tien euro aan oefengeld waarmee je het spel beter zal leren kennen. Je zal erachter komen dat het een erg leuk spel is en dat het je zeker niet gaat vervelen. Probeer het snel uit en wie weet win jij wel de hoofdprijs in het spel Jolly Joker. Let wel op dat je minimaal achttien jaar of ouder moet zijn om voor het echte geld te mogen spelen.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.3/6 (3 stemmen )
Jolly Joker, 4.3 out of 6 based on 3 ratings

Deel Jolly Joker met je vrienden


Laat een Tip achter!

*