Wall Street

Speel Wall Street
Loop in de schoenen van een winnaar met de bruisende Wallstreet slot.

Op het Amerikaanse Wall Street is vaak veel geld te verdienen, maar je kan er ook enorm veel geld verliezen. Dit is dan ook het geval bij de fruit automaat Wall Street. De prijzen kunnen behoorlijk hoor oplopen tot maar liefst 1000 credits. Naast de te winnen prijzen, zijn ook de inzet mogelijkheden aantrekkelijk bij dit spel. Het is voor iedereen mogelijk hier een gokje te wagen. Zo kan je al meedoen vanaf tien eurocent per draai. Bepaal je inzet bij dit spel door op de knop choose game te klikken. De andere inzetten zijn 1 euro, 2 euro en 4 euro per draai. Deze bedragen klinken voor vele als een hoop geld, maar de bijbehorende prijzen zijn dan ook erg groot. Op de fruit automaat Wall Street is te zijn wat de wincombinaties zijn en achter de fruit symbolen kan je tevens zien wat de te winnen prijzen zijn. Open dit spel dus eens om te zien wat de enorme geldbedragen zijn.

Als je eenmaal een prijs hebt gewonnen tijdens het draaien op de rollen, dan kan je dit bedrag ook nog eens verdubbelen. Waag eens een gokje, maar dit kan natuurlijk ook verkeerd aflopen want het gewonnen bedrag kan je ook verliezen. Klik op de knop ‘gamble’ en win of verlies. Als je geen gokje wilt wagen bij de fruit automaat Wall Street, klik dan gewoon op de knop collect en het gewonnen bedrag wordt gewoon aan je account toegevoegd. Gebruik het kaartje met daarop autoplay eens om de rollen automatisch te laten draaien. Ben je het zat om telkens op de knop start te moeten drukken, dan is dit een uitstekende functie. Je hoeft nu alleen nog maar toe te kijken bij de Wall Street fruit automaat hoe het geld binnenkomt stromen. Ook is het mogelijk om een van de rollen vast te zetten om hierdoor een mooiere wincombinatie te maken.

In totaal zijn er twee keer drie rollen aanwezig op de gokautomaat. Bovenaan de speelautomaat bevinden zich drie rollen en ook onderaan zijn er drie rollen aanwezig. De gewonnen bedragen zijn zichtbaar op de fruit automaat Wall Street en ook zullen de wincombinaties worden opgelicht die bij de inzet hoort. Gebruik het oefengeld van deze speelautomaat eens om het spel beter te leren kennen. Met deze fun euro’s kan je achter alle ins en outs komen en weet je of je voor het echte geld wilt gaan spelen. Probeer de Wall Street fruit automaat eens uit en wie weet win je wel een gigantisch bedrag.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 6.0/6 (2 stemmen )
Wall Street, 6.0 out of 6 based on 2 ratings

Deel Wall Street met je vrienden


Laat een Tip achter!

*