Simply Wild

Speel Simply Wild
Simply wild: op deze fruitautomaat maak je gewoon wilde winst !

Er zijn verschillende type gokkers, de een doet het rustig aan en de ander speelt voor wat meer geld. Op de fruit automaat Simply wild kan elke speler terecht, want de gokkast is voorzien van verschillende inzet mogelijkheden. Zo is het al mogelijk om vanaf tien eurocent per draai te spelen en de maximale inzet bij dit spel is twee euro per draai. Beijk de gokkast eens om te zien wat de inzetten zijn en wat de bijbehorende prijzen hiervan zijn. Op de fruit automaat Simply Wild kan je terug zien welke wincombinaties bij welke inzet hoort. Klik op choose bet om de inzet te veranderen bij dit spel. Trek aan de hendel van Simply Wild fruit automaat of druk op de start knop om de rollen te laten draaien. Het is ook nog eens mogelijk om deze automatisch te laten draaien, dit doe je door op het kaartje met daarop autoplay te klikken en de rollen zullen bij Simply Wild fruit automaat door de computer worden gedraaid.

Onderaan de gokkast bevinden zich drie rollen die allemaal los van elkaar rondraaien en ook bovenaan de speelautomaat bevinden zich nog eens vier rollen. Bij de fruit automaat Simply Wild kan je dus op verschillende manieren spelen. Als je de rollen vast wilt zetten om zo een beter resultaat te krijgen, dan kan je op de knoppen hold drukken om een van de rollen te laten staan. Het spelen op deze gokkast is erg leuk en de extra prijzen maken het nog interessanter. Gebruik de clubmeter eens om je prijzengeld te bekijken en haal het geld hier weer vanaf om de winst te innen. Als je een bedrag hebt gewonnen tijdens het draaien, dan kan je ervoor kiezen om dit nog eens te verdubbelen. Dit doe je door bij de fruit automaat Simply Wild het spelletje kop of munt te spelen. Zodra je het goed hebt, dan win je, maar als je verliest dan verlies je ook gelijk je winst. Het is dus een risico wat je neemt bij de fruit automaat Simply Wild.

Het spelen op de fruit automaat Simply Wild is erg leuk en je zal er dan ook zeker een tijdje zoet mee zijn. Probeer het spel eerst een paar keer gratis uit door gebruik te maken van de fun euro’s dit Simply Wild je ter beschikking stelt. Hiermee kan je het spel beter leren kennen en weet je of deze fruit automaat voor jou is weggelegd.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (2 stemmen )
Simply Wild, 4.0 out of 6 based on 2 ratings

Deel Simply Wild met je vrienden


Laat een Tip achter!

*