Step It

Speel Step It
Step it up en maak dikke winst met deze gave gokkast!

Op het eerste gezicht ziet de fruit automaat Step It er wat onoverzichtelijk uit, maar als je eens goed gaat kijken zie je dat dit eigenlijk wel meevalt. Er zijn in totaal vier rollen aanwezig bij dit spel die allemaal los van elkaar ronddraaien. Zoals bij vele fruit automaten is de mogelijkheid ook bij Step It aanwezig om je eigen inzet te bepalen. Als je het basisspel wilt spelen, met de wincombinaties onder de rollen, dan speel je voor tien eurocent per draai en maak je een grote kans op het winnen van een mooi bedrag. Als je voor vijftig eurocent per draai wilt spelen bij deze gokautomaat, dan speel je tevens voor de bovenste prijzen. Dit wijst zichzelf, want waarop je speelt zal oplichten op de gokkast. De hoogste inzet per draai bij de fruit automaat Step It is één euro per draai. Voor dit bedrag speel je op tien verschillende winlijnen en het maken van een mooie wincombinatie wordt hierdoor alsmaar groter.

Het spelletje kop of munt is ook aanwezig bij dit spel, hiermee kan je het gewonnen bedrag nog eens verdubbelen, maar pas op want het kan ook zomaar zijn dat je al je geld kwijt raakt. Er zijn dus vele mogelijkheden binnen de fruit automaat Step It. Bepaal alles zelf en win enorme geldprijzen. Voor de wat luiere spelers is er zelf een knop autoplay aanwezig. Hiermee kan je de rollen automatisch door de computer laten draaien. Er wordt een kaartje tussen de startknop geplaatst waardoor je alleen nog maar hoeft toe te kijken. Ga lekker achterover leunen bij de fruit automaat Step It en wacht tot het geld binnenstroomt. Met het oefengeld dat ter beschikking wordt gesteld, kan je het spel nog beter leren kennen. Gebruik dit dan ook goed om te zien hoe het allemaal in werking gaat. De fun euro’s van Step It gokautomaat zijn te vinden onder het menu.

Probeer deze fruit automaat eens uit om te zien of het spel voor jou is weggelegd. Als je eenmaal denkt klaar te zijn voor het spelen om echt geld, dan kan je natuurlijk altijd ervoor kiezen om een mooi bedrag over te maken. Het is nu aan jou om te zien of je gelukt hebt. Wie weet ben je aan het eind van de dag wel stinkend rijk door de fruit automaat Step It.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Step It, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Step It met je vrienden


Laat een Tip achter!

*