Turbo Reel

Speel Turbo Reel
Laat de teller oplopen met Turbo Reel fruitautomaat!

De fruit automaat Turbo Reel is een erg leuke gokautomaat waarop je verschillende spellen kan spelen. Onderaan de speelautomaat zijn de rollen te vinden die draaien zodra je op de knop start drukt. Deze automaat kent vier rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Tien eurocent is de minimum inzet en als je voor een hoger bedrag wilt spelen, dan zal je het spel moeten aanpassen. Bekijk de gokkast eens om te zien hoe dit precies in zijn werking gaat. Op de automaat zie je wat de mogelijke wincombinaties zijn en ook de bijbehorende prijzen daarbij. Uiteraard heeft de fruit automaat Turbo Reel ook een soort bonus actie. Met de joker maak je kans op hoge prijzen, maar ook de Turbo counter zorgt ervoor dat je wellicht mooie prijzen wint.

Veel is zelf in te stellen bij de fruitautomaat Turbo Reel. Zo is het mogelijke enkele rollen vast te zetten om zo een nog mooiere wincombinatie te maken. Als je je winst nog eens wilt verdubbelen bij dit spel, dan kan je het spelletje kop of munt spelen. druk op kop of op munt om de prijs eventueel te vergroten. Let wel op dat het uiteraard ook mogelijk is dat je het gewonnen bedrag bij de fruitautomaat Turbo Reel kwijt raakt. Als je het zat bent om telkens op de start knop te drukken, dan kan je er ook nog eens voor kiezen om de computer de rollen voor jou te laten draaien. Druk op het kaartje autoplay en dit kaart zal tussen de knop worden gezet. De computer zal nu automatisch de rollen voor je draaien. Je hoeft nu niets meer te doen bij de fruit automaat Turbo Reel. Kijk toe hoe het prijzengeld jouw kant op komt.

Als je nog niet zeker weet of de fruit automaat Turbo Reel iets voor jou is, dan is de mogelijkheid aanwezig om het een aantal keer gratis uit te proberen. Open het menu en er zal een knop beschikbaar zijn waarbij je fun euro’s van het spel krijgt. Klik hierop en je zal tien euro aan oefengeld van de fruit automaat Turbo Reel krijgen. Denk je klaar te zijn om te gokken voor het echt geld, dan kan je ervoor kiezen om een bedrag over te maken. Het is nu alleen nog zaak dat het geld binnen komt. Let op dat je wel minimaal achttien jaar of ouder moet zijn om te mogen gokken voor echt geld.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (3 stemmen )
Turbo Reel, 3.0 out of 6 based on 3 ratings

Deel Turbo Reel met je vrienden


Laat een Tip achter!

*