Red Fox

Speel Red Fox
Wees deze slot te slim af en ga aan de haal met de progressieve double jackpot.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Als je veel geld wilt winnen met het spelen van een jackpot automaat, dan moet je Red Fox eens uitproberen. Hier vallen erg veel prijzen te winnen en met een beetje geluk wordt het gewonnen bedrag nog eens verdubbeld. Er bestaat bij deze gokautomaat zelfs een kans om het gewonnen geld met vier te vermenigvuldigen. Hierdoor kan je erg veel geld winnen. Wat de Red Fox jackpot automaat zo speciaal maakt, is dat er ook nog eens een progressieve jackpot aanwezig is. Als je drie thrillions vossen draait, dan maak je bij dit spel kans om de jackpot te winnen. Vaak is dit een hoop geld en dit kan iedereen goed gebruiken. Iedereen kan dit spel al spelen. Zo is het mogelijk om mee te spelen vanaf tien eurocent per draai. Het maximaal in te zetten bedrag per draai bij dit spel is 50 eurocent. Als je voor de derde prijzencategorie speelt, dan speel je voor 1,50 per draai. Dit is de hoogste inzet bij Red Fox jackpot automaat.

Bij deze versie van de Jackpot Automaten is alles handmatig in te stellen. Zo kan je zelf je inzet bepalen en ook is het mogelijk om het aantal categorieën te kiezen waarin je wilt meespelen. Er zijn drie rollen aanwezig die allemaal los van elkaar ronddraaien. Deze rollen vind je onderaan het beeldscherm en bovenaan zie je wat de mogelijke wincombinaties zijn. Ook kan je bij Red Fox jackpot gokautomaat terugvinden wat de bijbehorende prijzen zijn. Met één klik op de knop is het mogelijk om alles op het maximale te zetten. Dit doe je door bij deze speelautomaat op de knop ‘bet max’ te klikken. Als je het zat bent om telkens aan de hendel te trekken of om op te drukken, dan is het mogelijk om de rollen automatisch te laten draaien. Druk op autoplay en de rollen van de jackpot slot Red Fox zullen door de computer voor jou worden gedraaid. Je hoeft nu alleen nog maar toe te kijken.

Als je nog niet zeker weet of je voor het grote geld wilt gaan spelen bij Red Fox jackpot automaat, dan kan je het spelletje natuurlijk eerst een paar keer uitproberen. Gebruik de fun euro’s die dit spel je ter beschikking stelt. Deze vindt je onder menu. Hiermee leer je het spelletje beter kennen en na een paar keer spelen weet je dan ook vaak of dit voor jou is weggelegd of niet. Probeer Red Fox jackpot automaat daarom eens uit en probeer de jackpot te winnen.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Red Fox, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Red Fox met je vrienden


Laat een Tip achter!

*