Turbo Play

Speel Turbo Play
Laat je winsten snel oplopen met de Turbo Play fruitautomaat.

Veel gokautomaten op het internet zien er niet meer uit zoals ze vroeger waren, maar als je op de fruitautomaat Turbo Play gaat spelen, dan zal je erachter komen dat je het ouderwetse gevoel weer terug krijgt. Het uiterlijk van deze automaat ziet eruit als een echte gokkast en ook kan je er gewoon aan een hendel trekken om de rollen te laten draaien. In totaal zijn er vier rollen aanwezig die allemaal los van elkaar ronddraaien. Bij de fruitautomaat Turbo Play kan je alles helemaal naar eigen wens instellen. Zo kan je uiteraard zelf je inzet bepalen, maar ook kan je ervoor kiezen om een aantal rollen vast te zetten om zo een mooie wincombinatie te maken. Het basisspel kost je tien eurocent per draai en hiermee speel je op één winlijn. Als je voor wat meer prijzengeld wilt spelen, dan speel je voor veertig cent per draai. De maximale inzet per draai bij dit spel is 1,60 euro. Hiermee speel je met vier rollen en op de bovenste helft van de fruit automaat Turbo Play.

Bekijk de Spelletjes eens goed, want er zijn vele opties beschikbaar. Zo kan je jokers winnen die het bedrag nog groter maken, maar ook is er een extra win spel aan deze game toegevoegd. Op de fruit automaat van Turbo Play kan je alles goed terugvinden. De wincombinaties zijn er te zien, maar ook de bijbehorende prijzen kan je erop terug lezen. Trek aan de hendel en kom er vanzelf achter wat voor leuke mogelijkheden er zijn. Als je het gewonnen bedrag nog eens wilt verhogen, dan kan je ervoor kiezen om het spelletje kop of munt te spelen. Hiermee is het mogelijk de prijs te verdubbelen, maar je kan er uiteraard ook alles mee verliezen. Maak de juiste keuze bij Turbo Play fruit automaat en win enorm veel geld. Druk bijvoorbeeld eens op de knop autoplay en zie dat je hierdoor niet telkens meer op de start knop hoeft te drukken. De rollen worden nu automatisch door de computer voor je gedraaid.

In het begin lijkt er veel nieuws op je af te komen, maar wee hier niet bang voor. Gebruik het oefengeld dat de fruitautomaat Turbo Play je ter beschikking stelt. Er ligt tien euro aan oefengeld voor je klaar. Dit vindt je onder het menu en klik hier dan op fun euro’s. Probeer het spel zelf eens uit en wie weet win je straks wel een gigantisch bedrag tijdens het spelen om de echte euro’s.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (2 stemmen )
Turbo Play, 3.0 out of 6 based on 2 ratings

Deel Turbo Play met je vrienden


Laat een Tip achter!

*