Triple Diamond 5

Speel Triple Diamond 5
Een diamanten slot met als 5de winlijn 3000 euro jackpot bij een maximale inzet!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Diamanten zijn vaak veel geld waard en aan de naam te zien zal er dan ook veel geld te winnen zijn tijdens het spelen van de jackpot automaat Triple Diamond 5. Deze gokautomaat heeft twee voorlopers, de Triple Diamond en Triple Diamond 1, en is dan ook weer een stuk verbeterd. Het spelen van dit spel is erg leuk en er zijn vele verschillende mogelijkheden tot het spelen van dit spel. Bekijk deze automaat dan ook eens goed en zie wat je kan verwachten. Bovenaan de gokautomaat zie je wincombinaties staan met de bijbehorende prijzen en onderaan de automaat vind je de drie rollen terug die elk los van elkaar ronddraaien. Triple Diamond 5 heeft vijf verschillende winlijnen en daarmee heb je veel mogelijkheden om geld te winnen bij deze jackpot automaat.

Het is mogelijk om al vanaf tien eurocent mee te spelen. De maximale inzet per winlijn bedraagt vijftig eurocent en als je alles op het maximale hebt staan bij de jackpot automaat Triple Diamond 5, dan speel je voor 2,50 euro per draai. Trek aan de hendel of druk op de knop om de rollen van deze gokkast te laten draaien. Stel alles helemaal naar eigen wens in. Als je het zat bent om telkens aan de hendel te trekken, dan is er een mogelijkheid om de rollen automatisch te laten draaien. Druk op autoplay bij Triple Diamond 5 en de rollen zullen door de jackpot slot voor je worden gedraaid. Je kan nu rustig toekijken hoe het geld jouw kant op stroomt. Dit is natuurlijk een mooie functie en wordt dan ook veelvuldig gebruikt.

Om het spel wat beter te leren kennen, heeft de Triple Diamond 5 een paar leuke elementen aangebracht. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van de fun euro’s die dit spel je ter beschikking stelt. Je kan tien euro aan oefengeld gebruik om het spel wat beter te leren kennen. Het is dan ook aan te raden om hier eens goed gebruik van de maken, want zo leer je alle ins en outs kennen van deze gokautomaat. Als je oefengeld bij de Triple Diamond 5 op is, dan kan je gewoon weer opnieuw wat oefengeld aanvragen. Om te mogen spelen voor het echt geld dien je natuurlijk wel achttien jaar of ouder te zijn, want gokken is pas vanaf deze leeftijd toegestaan.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 2.0/6 (1 stem )
Triple Diamond 5, 2.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Triple Diamond 5 met je vrienden


Laat een Tip achter!

*