Black and White

Speel Black and White
Deze slot toont haar echte kleuren eens de jackpot van maar liefst 25.000 credits is gehaald!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Tijdens het spelen van deze jackpot slot lijkt het net of je weer even helemaal terug in het verleden bent. Alles op deze gokautomaat is zwart of wit en dat is dan ook te verwachten als je naar de naam van het spel kijkt. Doordat het kleurencontrast is toegevoegd komt het spel rustgevend over en is het erg leuk om te spelen. De jackpot slot Black and White kent drie rollen die elk los van elkaar ronddraaien. Deze rollen zijn onderaan de automaat te vinden en bovenaan zijn de wincombinatie te zien. Hierbij staan ook direct de bijbehorende prijzen. Op deze gokkast kan je veel geld winnen, want er zijn maar liefst vijf verschillende winlijnen waarop je kan spelen. Black and White jackpot slot biedt je dus optimaal de kans om veel geld te winnen.

Om te kunnen spelen op deze gokkast dien je minimaal tien eurocent in te zetten. De maximale inzet per winlijn bij de jackpot slot Black and White is vijftig eurocent. Als je alles op het maximale hebt staan, vijf winlijnen en vijftig eurocent inzet, dan speel je voor 2,50 euro per draai. Vaak komt dit over als een hoop geld, maar de bijbehorende prijzen zijn dan ook erg hoog. Je laat de rollen draaien door aan de hendel te trekken of door op de knop te drukken. Ben je het even zat om telkens te klikken, dan kan je er ook gewoon voor kiezen om de rollen automatisch te laten draaien. Druk op autoplay en de jackpot slot Black and White zal de rollen voor jou draaien. Je kan nu rustig achterover leunen, wat te drinken pakken of even telefoneren en toezien dat al het gewonnen geld jouw kant op komt rollen.

Alles bij de jackpot slot Black and White is helemaal naar eigen wens in te stellen. Bepaal zelf het aantal winlijnen en kies zelf ook je eigen inzet. Je bent tot niets verplicht bij deze gokkast. Om het spel nog eens wat beter te leren kennen kan je gebruik maken van oefengeld. De fun euro’s die Black and White jackpot slot je aanbiedt zij geheel gratis. Leer hierdoor alle ins en outs van het spel kennen en kom achter de verschillende mogelijkheden. Het oefengeld kan je meerdere keren aanvragen en daarom kan je het spel dus op je gemak verkennen. Je hoeft hiervoor ook geen account aan te maken.

Black and White, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Black and White met je vrienden


Laat een Tip achter!

*