Triple Diamond 1

Speel Triple Diamond 1
Leuk diamant slot met een 1st coin of de 2nd coin scherm om uit te kiezen.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

De jackpot automaat Triple Diamond 1 is een vervolg van de gokkast Triple Diamond. Het spelen op deze automaat is nu nog leuker, want er zijn twee mogelijkheden tot prijzen winnen. Speel met maximaal 2 credits en bekijk de wincombinaties van deze mogelijkheden. Ook vind je hier gelijk de bijbehorend prijzen. De credits stel je in door op de knop ‘bet one’ te klikken. Op de jackpot slot Triple Diamond 1 kan je al spelen vanaf tien eurocent en de maximale inzet per credit is vijftig eurocent. Als je alles op het maximale hebt staan, dan speel je voor één euro per draai. Dit is ook eenvoudig in te stellen door op de knop bet max te klikken. De maximale inzet wordt nu door de computer automatisch voor je ingesteld. Trek aan de hendel of druk op de knop om de rollen te laten draaien. Er zijn bij Triple Diamond 1 jackpot slot drie rollen aanwezig die los van elkaar ronddraaien.

Bekijk de speelautomaat eens goed om te zien wat het je allemaal te bieden heeft. Het is natuurlijk altijd leuk om veel geld te winnen en dat is dan ook mogelijk bij de jackpot automaat Triple Diamond 1. Als je een wat luiere speler bent, dan kan je ervoor kiezen om de rollen automatisch door de computer te laten draaien. Klik hiervoor op de knop ‘autoplay’ en de rollen zullen nu door de gokkast voor je worden gedraaid. Doe gerust eens iets anders en ondertussen komt het geld jouw kant op rollen. Stel alles eens helemaal naar eigen wens in en speel de jackpot automaat Triple Diamond 1 met veel plezier.

Het is altijd even wennen tijdens het spelen van een nieuw spel, maar dat hoeft niet meer bij de jackpot automaat Triple Diamond 1. Van deze gokautomaat krijg je maar liefst tien euro aan oefengeld om het spel beter te leren kennen. Deze zogenaamde fun euro’s kan je helaas niet uitbetalen, maar je leer het spel wel beter kennen. Maak hier dan ook zeker gebruik van en beslis daarna of je klaar bent voor het spelen om het echt grote geld. Om op de jackpot automaat Triple Diamond 1 te kunnen spelen hoef je geen account aan te maken. Wel moet je uiteraard achttien jaar of ouder zijn om voor het grote geld te mogen spelen. Open deze gokautomaat dus snel en win mooie geldprijzen.

Triple Diamond 1, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Triple Diamond 1 met je vrienden


Laat een Tip achter!

*