Triple Diamond

Speel Triple Diamond
Zet de meter op maximaal en vergroot je winst met Black Bull.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Het spelen van gokspelletjes op het internet wordt vaak als leuk ervaren en het wordt dan alleen maar leuker als er een ware trilogie van is gemaakt. De jackpot slot Triple Diamond is een spel met een vervolg, want het is ook mogelijk om Triple Diamond 1 en Triple Diamond 5 te spelen. Je raakt dus niet uitgekeken op deze gokautomaat. De naam van dit spel zegt eigenlijk al wat centraal staat, dat zijn uiteraard de diamanten. Draai mooie combinaties om prijzen te winnen. Bovenaan de jackpot slot staan de wincombinaties met daarbij de te winnen bedragen. Onderaan de gokkast zijn drie rollen te vinden die alle los van elkaar ronddraaien. Trek aan de hendel of druk op het knopje ‘’ om de rollen de laten draaien. Het is mogelijk om deze automatisch te laten rondgaan. Druk hiervoor op het boordje autoplay en de rollen van jackpot slot Triple Diamond zullen nu door de computer voor je worden gedraaid. Leun even lekker achterover, pak wat te eten en te drinken en kijk of je nog mooie prijzen hebt gewonnen.

Het is mogelijk om op maar liefst negen verschillende winlijnen te spelen. Ook is het mogelijk om bij de jackpot slot Triple Diamond je eigen inzet in te stellen. De minimum inzet is tien eurocent en de maximum inzet bij deze gokautomaat is vijftig eurocent per winlijn. Als je voor het maximale bedrag wilt spelen en met alle winlijnen, dan speel je voor 4,50 euro per draai. Dit klinkt uiteraard als een hoop geld, maar de te winnen prijzen zijn dan ook erg hoog. Bepaal helemaal zelf voor hoeveel geld je wilt spelen en test deze jackpot slot daarom eerst eens uit. Op Triple Diamond kan je de rollen een aantal keer gratis laten draaien. Gebruik de fun euro’s en krijg tien euro aan oefengeld. Gebruik dit geld nuttig en test hiermee het spel eens goed uit. Het is mogelijk om dit bedrag nog een keer aan te vragen als je dit hebt verspeelt.

Jackpot slots zijn vaak erg leuk om op te spelen en dat is dan ook zeker zo bij Triple Diamond. Ook is het erg handig dat je geen account aan hoeft te maken en dat je zelf via je telefoon geld kan overmaken. Hierdoor wordt het spelen van dit spel alleen maar leuker en zit je niet gelijk vast aan allemaal dingen. Open het spel snel en probeer zelf de mogelijkheden van Triple Diamond jackpot slot uit.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Triple Diamond, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Triple Diamond met je vrienden


Laat een Tip achter!

*