Top Spinner

Speel Top Spinner
Draai winst, met deze gokkast heel veel winst !

Op het internet zijn vele verschillende fruitautomaten te vinden. Zo kan je bij ons op de website ook de fruit automaat Top Spinner bespelen. Deze speelautomaat heeft vier verschillende rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Het leuke aan dit spel is dat er verschillende mogelijkheden zijn om te spelen. Je kan een basisspel spelen waarbij je op een winlijn speelt. Dit kost je tien eurocent per draai en het is daarmee tevens de laagst mogelijk inzet bij de fruit automaat Top Spinner. Als je het spel boven wilt spelen, dan kan je ervoor kiezen om op vijf verschillende winlijnen te spelen. Dit kost je dan vijftig eurocent per draai. De laatste mogelijkheid is om op alle tien de winlijnen te spelen. Als je dit doet bij Top Spinner fruit automaat, dan kost dit je één euro per draai.

De verschillende spellen zijn te kiezen door op de knop choose game te klikken. Hiermee bepaal je helemaal wat je inzet is. De rollen draai je door aan de hendel te trekken of door op de knop start game te klikken. Bij deze gokautomaat zijn er dus verschillende mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een van de vier rollen vast te zetten als dit gunstig kan uitpakken. Bekijk eens op de gokkast wat de mogelijke wincombinaties zijn. Er zijn tal van verschillende combinaties mogelijk. Als je nog niet zo bekend bent met de fruitautomaten, dan is het mogelijk om deze eerst een paar keer gratis uit te proberen. Bij de fruit automaat Top Spinner is tien euro ter beschikking gesteld om het spel wat beter te leren kennen. Je kan met dit geld alles proberen en zo kan je er achterkomen of dit spel voor jou is weggelegd. Zodra het oefengeld op is, is het mogelijk om nog eens tien euro aan oefengeld te krijgen.

Denk je helemaal klaar te zijn voor het grotere werk, dan kan je altijd overwegen om een mooi bedrag over te maken naar de fruit automaat Top Spinner. Het kan je zomaar overkomen dat je een enorm geldbedrag wint en dat je morgen nog naar huis gaat met een leuke prijs.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Top Spinner, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Top Spinner met je vrienden


Laat een Tip achter!

*