Revolution

Speel Revolution
Win meer met de 4 rollen van Revolution.

De revolutie zal beginnen als je op de fruit automaat Revolution gaat spelen. Zodra je dit spel opent ziet het er allemaal heel compact en ingewikkeld uit, maar als je eenmaal bezig bent met het spelen van dit spel dan zal je er vanzelf achter komen dat alles zich wel duidelijk maakt. Met maar liefst vier rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien is er altijd wel een kans aanwezig op het draaien van een mooi combinatie bij de Revolution fruit automaat. Er zijn maar liefst vier verschillende inzet mogelijkheden bij dit spel. Het is natuurlijk mogelijk om voor tien eurocent per draai te spelen, maar je kan ook hoger inzetten op deze gokautomaat. Je kan er met een inzet van tien cent, 50 cent, 1 euro, 2 euro en 4 euro spelen. Dit klinkt voor vele als een hoop geld, maar het te winnen prijzengeld bij deze inzet is natuurlijk ook erg hoog. Kies natuurlijk voor jezelf uit wat de beste manier van spelen is bij de fruit automaat Revolution.

Kijk eens goed op deze automaat om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Zo kan je ervoor kiezen om een aantal rollen vast te zetten om hierdoor een beter wincombinatie te maken. Ook is het mogelijk om je gewonnen bedrag nog eens te verdubbelen. Dit kan je doen door het spelletje kop of munt te spelen. Hierbij dien je wel rekening te houden, dat als je dit verliest je het gewonnen bedrag ook niet wint. Als je met een inzet van twee of vier euro bij de fruit automaat Revolution speelt, dan is er ook nog eens een rad van fortuin aanwezig. Hierop staan nog enkele mooie prijzen die je nog eens extra kan winnen. Het spel zit dus eigenlijk voor verrassingen. Het is ook mogelijk om je gewonnen bedrag naar de zogenaamde clubmeter te sturen om zo mooie bonussen te winnen bij de Revolution fruit automaat.

Gebruik het oefengeld dat je ter beschikking wordt gesteld eens om te zien wat je kan verwachten tijdens het spelen van dit spel. Dit is volledig gratis en kan door iedereen gebruikt worden. Je dient pas achttien jaar of ouder te zijn als je voor het echte geld, bij de fruit automaat Revolution, wilt gaan spelen. Gebruik het autoplay kaartje eens om erachter te komen dat dit het spelletje nog prettiger maakt.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Revolution, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Revolution met je vrienden


Laat een Tip achter!

*