Koning Winter

Speel Koning Winter
Geraak in de vroege wintersfeer met deze ijsbrekende videoslot.

De winter komt er weer aan en dat is voor de meeste mensen vaak de gezelligste periode van het jaar. Je bent met ze allen binnen en zit lekker voor de kachel. Ook is het de tijd dat je weer je schaatsen uit de kast kan gaan halen. Wil je nou even de drukte omzeilen, speel dan eens een spelletje op de King Winter video gokkast. Deze is speciaal voor de wintermaanden ontworpen. Al vanaf één eurocent per draai is het mogelijk om op deze speelautomaat te spelen. Met maar liefst dertig verschillende winlijnen maak je altijd wel kan om bij King Winter video gokkast een prijs te winnen. Probeer de mogelijkheden binnen het spel eens uit en wie weet win je wel een enorm bedrag.

Behalve de inzet en de winlijnen te bepalen kan je bij King Winter video gokkast ook nog eens de inzet per winlijn wijzigen. Zo kan deze worden vermenigvuldigt met een factor twee of drie. Zodra je alles op het maximale hebt staan bij deze speelautomaat, speel je voor negen euro per draai. Je kan dan ook een behoorlijk bedrag winnen tijdens het spelen van de video gokkast Koning Winter. Het is zeker aan te raden om de pay table, prijstabel, van deze gokautomaat te bekijken. Hier kan je zien wat de wincombinaties zijn en wat de winlijnen zijn. Ook valt hier te vinden wat voor speciale acties er zijn.

Door het draaien van drie of meer scatter symbolen kan je het volgende gewonnen bedrag vermenigvuldigen met wellicht 10, 50 of 200. De prijzen kunnen hierdoor bij de eerstvolgende draai dus behoorlijk hoog oplopen. Ook kan je prijzen winnen tot wel 10.000 credits. Dit gebeurd als je twee of meer wild symbolen draait bij King Winter video gokkasten. Draai je op de eerste én vijfde rol een sneeuwpop, dan zal er een bonus spel worden geopend. Je krijgt een aantal sneeuwballen en je moet de kinderen erachter zien te raken. Elk kind heeft een prijs aan zich hangen die je kan winnen. Gooi de sneeuwbal dus zo goed mogelijk en pak een leuke extra bij de King Winter video gokkast.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Koning Winter, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Koning Winter met je vrienden


Laat een Tip achter!

*