Top Slot

Speel Top Slot
Stel je geluk op de proef met deze fruitautomaat, die op talloze manieren uitkeert!

De fruit automaten worden weer steeds populairder en dat is ook op het internet terug te zien. Er verschijnen er steeds meer en ook de jongeren onder ons weten de weg naar deze gokkast te vinden. De fruit automaat Top Slot is een mooie speelautomaat waarbij je mooie prijzen kan winnen. Onderaan de kast vindt je drie rollen die elk los van elkaar ronddraaien. Hierop vindt je uiteraard fruit symbolen. Bovenaan de speelautomaat zijn nog eens drie rollen te vinden. Hierop worden jokers gedraaid om het prijzengeld te verhogen. Het is mogelijk om met verschillende inzetten te spelen op de fruit automaat Top Slot. Speel hier voor tien cent, tachtig cent of 1,60 euro. Voor iedereen is het dus mogelijk om deze speelautomaat eens uit te proberen en daarmee grote prijzen te winnen.

Onderaan zijn verschillende knoppen te vinden en daar vindt je ook de knop waar je de inzet mee kan bepalen. Het is ook nog eens mogelijk om je gewonnen bedrag nog eens te verdubbelen. Waag eens een gokje en wie weet win je nog meer op de fruit automaat Top Slot. Let wel op dat als je tijdens het gokken verliest, dat je ook het gewonnen bedrag kwijt bent. Om een mooie wincombinatie te maken, is het mogelijk om een van de rollen vast te zetten voor één beurt. Hierdoor kan je een mooie combinatie maken en kunnen de prijzen hoog oplopen.

Vaak willen de spelers het spel eerst beter leren kennen en dat is ook mogelijk bij de fruit automaat Top Slot. Er liggen fun euro’s voor je klaar waarmee je het spel gratis kan spelen. Leer de speelautomaat beter kennen en weet wat je te wachten staat als je voor het echte geld wilt gaan spelen. Zodra het oefengeld op is, kan je weer opnieuw gebruik maken van dit geld. Open de fruit automaat Top Slot snel en kom erachter dat dit een erg interessante game is. Als je even geen zin meer hebt in het blijven klikken op de start knop, dan kan je ervoor kiezen om de rollen door de computer te laten draaien. Druk op het kaartje ‘autoplay’ en dit kaartje zal tussen de knop worden gestoken. Hierdoor zullen de rollen nu automatisch draaien en hoef je zelf niets meer te doen. Bekijk de fruit automaat Top Slot eens goed om te bekijken wat de wincombinaties zijn en wat de bijbehorende prijzen zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 2.0/6 (1 stem )
Top Slot, 2.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Top Slot met je vrienden


Laat een Tip achter!

*