Stars ’n Bars

Speel Stars n Bars
Reik naar de sterren en pak de bonus.

De fruit automaat Stars ’n Bars is een gokautomaat die helemaal in de vlag van Amerika is ingericht. Op de achtergrond zie je dan ook de Amerikaanse vlag. Het zal je dan ook niet verbazen dat er vooral veel sterren te vinden zijn. En deze sterren leveren tevens het meeste op bij deze speelautomaat. Er zijn bij dit spel vier verschillende inzetklasses. Spel je het basisspel, dan speel je voor tien eurocent per draai en daarmee speel je op de onderste drie rollen. Kies je ervoor om voor wat meer geld te spelen, dan kan je ervoor kiezen om je inzet naar vijf te verhogen. Je kies er dan tevens voor om bij Stars ’n Bars fruit automaat voor vijftig eurocent per draai te spelen. Als je bij deze gokautomaat voor één euro per draai wilt spelen, dan moet je voor de bet 10 gaan. Ook hiermee speel je dan op de bovenste drie rollen. De maximale inzet bij deze fruit automaat is twee euro per draai. Dit stel je bij fruit automaat Stars ’n Bars in door op bet 20 te klikken.

Zoals je kan zien zijn er vele verschillende mogelijkheden bij dit spel. Naast het kiezen van de inzet is de mogelijkheid ook aanwezig om een aantal rollen vast te zetten bij Stars ’n Bars fruit automaat. Hierdoor vergroot je de kans op een mooie wincombinatie. Je kan ook nog eens je gewonnen bedrag verdubbelen. Speel het spelletje kop of munt en wie weet wordt je gewonnen bedrag nog groter. de kans is uiteraard ook aanwezig dat je het gewonnen bedrag kwijtraakt. De fruit automaat Stars ’n Bars is dan ook voor iedereen weggelegd. Probeer het zelf eens uit om te zien wat de mogelijkheden binnen het spel zijn. Er staat een bedrag van tien euro voor je klaar om het spel eens beter te leren kennen. Dit oefengeld is te verkrijgen in het menu van deze gokautomaat.

Zodra je het spel eenmaal hebt gespeeld, zal je erachter komen dat het een erg leuk spel is. Stars ’n Bars keert grote geldprijzen uit en je zal tijdens het spelen met het oefengeld erachter komen dat je vaak een prijsje wint. Dit maakt het spelen natuurlijk nog leuker. Kom eens langs en probeer deze gokautomaat eerst eens gratis uit.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 1.0/6 (1 stem )
Stars 'n Bars, 1.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Stars ’n Bars met je vrienden


Laat een Tip achter!

*