Replay

Speel Replay
Speel nog een keer met dezelfde INZET (en hopelijk dezelfde WINST).

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende fruit automaten te vinden op het internet. Zo is het ook mogelijk om op de automaat Replay te spelen. Dit is een erg leuke fruit automaat met verschillende mogelijkheden. Zo is het bij dit spel mogelijk om voor de prijzen onderaan de speelautomaat te spelen, maar ook kan je ervoor kiezen om bovenaan de gokkast te spelen. In totaal zijn er bij de fruit automaat Replay vier rollen aanwezig die allemaal los van elkaar ronddraaien. Ook zijn er nog eens tien verschillende winlijnen aanwezig. Alles is dan ook naar eigen wens in te stellen. Wil je met de standaard winlijn spelen, dan speel je voor tien eurocent per draai. Als je met vijf winlijnen wilt spelen bij de fruit automaat Replay, dan speel je voor vijftig eurocent per draai. En als je alles op het maximale hebt staan, tien winlijnen dus, dan speel je voor één euro per draai.

Als je een prijs hebt gewonnen tijdens het draaien van de rollen op deze fruit automaat, dan is de mogelijkheid aanwezig om deze nog eens te verdubbelen. Speel het spelletje kop of munt en wie weet verdubbel je je winst wel. Ook kan je bij Replay fruit automaat ervoor kiezen op welke meter je speelt. Zo kan je prijzengeld verhoogt worden en maak je het spel nog spannender. Bekijk de automaat eens goed om te zien wat er allemaal voor leuke dingen aanwezig zijn. Trek lekker ouderwets aan de hendel om de rollen van Replay fruit automaat te laten draaien. Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon op een start knop te drukken. Ben je het even zat om zelf telkens de rollen de laten draaien, dan is de mogelijkheid aanwezig op de computer dit voor jou te laten doen. Klik op autoplay en de computer zal de rollen automatisch voor je draaien. Het enigste wat je nu nog hoeft te doen is toe te kijken en te wachten totdat het geld binnenstroomt.

Bij de fruit automaat Replay is de mogelijkheid aanwezig om het spel eerst een paar keer gratis uit te proberen. Gebruik de fun euro’s die ter beschikking worden gesteld en zo leer je het spelletje nog beter kennen. Zodra je klaar bent voor het echte geld, kan je een leuk bedrag storten. Probeer het uit en wie weet win je wel een enorme prijs bij de fruit automaat Replay.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Replay, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Replay met je vrienden


Laat een Tip achter!

*