Super Tron

Speel Super Tron
Een basisspel met 3 rollen en het bovenspel met 4 rollen!

Bij de fruit automaat van Super Tron kan je ouderwets aan een hendel trekken om de rollen te laten draaien. Dit spel geeft dan ook een vertrouwd gevoel en het wordt dan ook veel door de wat oudere mensen onder ons gespeeld. Maar tegenwoordig zijn de fruit automaten ook weer bij de jongere in trek. Het leuke van deze gokautomaat is dat als je een prijs wint je deze kan verdubbelen door kop of munt te spelen. Je gewonnen geldbedrag kan dus nog hoger worden bij de fruit automaat Super Tron. Zodra je een prijs gewonnen hebt, is het mogelijk om naar het spel aan de bovenkant van de gokautomaat te gaan. Hier speel je met vier rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. De te winnen prijzen zijn hier uiteraard nog hoger. Probeer het spel eens uit en je zult zien dat er mooie prijzen te winnen zijn.

Met een inzet van maar tien eurocent per draai bij de fruit automaat Super Tron, is het spel voor iedereen weggelegd. Je kan er dan ook uren mee zoet zijn. Zodra je een prijs hebt gewonnen, is de mogelijkheid bij deze speelautomaat ook nog eens aanwezig om je inzet te veranderen. Kijk dus eens goed rond om te zien wat je allemaal kan doen bij dit spel. Uiteraard is net zoals bij vele andere fruit automaat ook bij Super Tron de mogelijkheid aanwezig om een aantal rollen vast te zetten. Hierdoor kan het voorkomen dat je een mooi wincombinatie draait. Wat veel ervaren spelers doen is het vastzetten van hun start knop. Dit doe je door op de knop autoplay te drukken. De rollen van de fruit automaat Super Tron zullen nu automatisch door de computer worden gedraaid. Zo hoef je niet telkens zelf aan de hendel te trekken of op de start knop te drukken.

Ben je van plan om eens op deze gokkast te spelen, dan is het aan te raden om het spel eerst een paar keer gratis uit te proberen. Super Tron fruit automaat stelt je oefengeld ter beschikking om het spel eens uit te proberen. Maak hier dan ook gebruik van, want zo kom je erachter of het voor jou is weggelegd of niet. Dit gratis geld is te vinden onder de menu knop en het bedrag bedraagt tien euro. Als dit geld op is, kan je gewoon weer opnieuw fun euro’s aanvragen bij Super Tron.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Super Tron, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Super Tron met je vrienden


Laat een Tip achter!

*