Supa Flush

Speel Supa Flush
Een 4-rollen gokautomaat met een kaartspel.

De fruit automaat Supa Flush is een erg grote en uitgebreide gokkast. Als je deze opent zal je zien dat er ook erg veel wincombinaties aanwezig zijn. In totaal zijn er vier rollen bij dit spel aanwezig die onafhankelijk van elkaar ronddraaien. Naast de rollen zal je zien dat er nog meer aanwezig is op deze speelautomaat. Als je een speelkaart draait op een van de rollen, dan zal het kaartenspel worden geopend. Hiermee verzamel je kaarten om er later een mooie combinatie van te maken bij de fruit automaat Supa Flush. Naast dit alles valt er onder de jackpot te zien dat er ook nog een bonus te winnen is. Dit is een gratis ronde waarbij je allemaal maar geld kan winnen. Wat dit spel zo leuk maakt, is dat de inzet maar tien eurocent per draai is en dat je hiermee grote geldprijzen kan winnen.

Na het draaien van een goede combinaties zal het weel ook nog eens gaan draaien. Dit kan ervoor zoeken dat je geldbedrag groter wordt bij de fruit automaat Supa Flush. De naam zegt het natuurlijk al. Maak een flush van de kaarten om een enorm geld bedrag te winnen. Door aan de hendel te trekken zullen de rollen van dit spel gaan draaien, maar het is uiteraard ook mogelijk om op de start knop te drukken. Ook hiermee zullen de rollen gaan draaien. Als je het zat bent om telkens te klikken, dan kan je ook een kaartje tussen de startknop steken. Klik hiervoor op autoplay en de rollen zullen automatisch rondgaan. Bij de Supa Flush fruit automaat kan je ook nog eens de rollen apart vast zetten. Doe dit eens om een nog mooiere en grotere wincombinatie te maken. De te winnen geldprijzen kunnen hierdoor alleen maar oplopen.

Als je nog niet zeker weet of je dit spel wel wilt spelen, dan is het aan te raden om gebruik te maken van de fun euro’s die Supa Flush je ter beschikking stelt. Met dit oefengeld kan je de fruit automaat eens uitproberen om te zien hoe alles werkt. Je zal erachter komen dat het een te gek spel is en dat de te winnen prijzen enorm zijn. Op snel het spel om zelf erachter te komen wat de opties binnen het spel zijn.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.3/6 (3 stemmen )
Supa Flush, 4.3 out of 6 based on 3 ratings

Deel Supa Flush met je vrienden


Laat een Tip achter!

*