Sweet 16

Speel Sweet 16
Sweet 16 brengt geluk en verhoogt je winst!

Je weet vast nog wel het moment dat je bijna 16 werd. Het moment waarop je scooter mocht gaan rijden en niet onbelangrijk, je mocht alcohol drinken. Vaak gaat deze leeftijd gepaard met een groot feest en daarom is er ook een hele fruit automaat aan toegewijd. De Sweet 16 is helaas alleen te bespelen voor mensen die achttien jaar of ouder zijn. Als je dus nog 16 bent, zal je nog even moeten wachten. Deze fruit automaat is extra leuk, omdat er niet alleen rollen aanwezig zijn waarop je geld kan winnen, maar onderaan deze fruit automaat van Sweet 16 is ook nog een ander spel te vinden. Het wel bekende spel hoger of lager. Je speelt hierbij tegen de bank een kaart spel en je draait een kaart voor allebei. Zodra jouw kaart hoger is win je, is je kaart lager dan verlies je uiteraard. Het is een heel simpel maar erg leuk spel van de fruit automaat Sweet 16.

Als je voor de echte grote prijzen wilt gaan, dan zal je op de vier rollen moeten spelen. Deze vindt je bovenaan de gokautomaat en zullen los van elkaar ronddraaien. Er zijn hier verschillende inzet mogelijkheden. Je kan er voor 10 cent, 50 cent, 1 euro en 2 euro per draai spelen. Kom dus snel langs bij de fruit automaat Sweet 16 om te zien wat de mogelijkheden binnen dit spel zijn. Op de gokkast vindt je ook de mogelijke wincombinatie terug met de bijbehorend prijzen. Op de meter rechts van de rollen kan je zien wat je precies per lijn wint. Er is een ouderwetse hendel aan de zijkant van de fruit automaat Sweet 16 aanwezig, maar ook is er een start knop. Deze is vast te zetten zodat de rollen automatisch zullen draaien. Dit is te doen door op de knop autoplay te drukken. Het kaartje zal dan tussen de start knop worden geplaatst.

Ben je er nog niet helemaal over uit of je wel voor het echte geld wilt gaan spelen op deze gokkast, dan is er een mogelijkheid om het eerst een paar keer gratis uit te proberen. De fruit automaat Sweet 16 biedt je tien euro aan oefengeld aan om het spel beter te leren kennen. Gebruik dit en kom erachter dat het een erg leuk spel is. Dit geld kan je meerdere keren aanvragen als het tijdens het spelen eventueel op is.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 2.0/6 (1 stem )
Sweet 16, 2.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Sweet 16 met je vrienden


Laat een Tip achter!

*