Super Magnificient

Speel Super Magnificient
Dit magniefieke slot is niet bekend om haar combinaties, maar om haar hoge uitbetalingen.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Een echte ouderwetse jackpot slot kom je niet vaak meer tegen, maar zodra je dit spel opent krijg je toch weer het gevoel dat ze er nog zijn. De jackpot slot Super Magnificient heeft een ouderwets uiterlijk, maar is voorzien van vele nieuwe extra opties. Zo is bovenaan de gokautomaat terug te vinden wat de wincombinaties bij dit spel zijn en ook staan hierachter gelijk de mogelijke prijzen. Het spelen op deze gokkast is erg leuk en je zal er dan ook veel plezier aan beleven. Alles is vrij duidelijk en na een aantal keer spelen ben je volledig aan het spel gewend. De jackpot slot Super Magnificient is voorzien van drie rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien en je kan ook nog eens tot maximaal drie credits spelen. Met al tien eurocent kan je de rollen laten draaien en de maximale inzet is vijftig eurocent. Als je alles op het maximale hebt staan, vijftig eurocent inzet en drie credits, dan speel je voor 1,50 euro per draai.

Om de rollen te laten draaien moet je aan de hendel trekken of druk je op de knop van de jackpot slot Super Magnificient. Stel alles helemaal naar eigen wens in en speel het spel zoals jij dat graag wilt. Als je voor het maximale wilt spelen, dan kan je dit instellen met één druk op de knop. Klik op bet max en de computer zal het automatisch voor je instellen. Het is ook mogelijk om de rollen automatisch te laten draaien. Je hoeft nu niets anders meer te doen dan alleen maar toekijken. Druk op ‘autoplay’ en de rollen van de jackpot slot Super Magnificient zullen automatisch voor je worden gedraaid. Dit is natuurlijk erg handig, want zo hoef je niet elke keer meer op je muis te klikken.

Wat ook erg handig en leuk aan de jackpot slot Super Magnificient is, is dat je gebruik kan maken van oefengeld. Met de zogenaamde fun euro’s kan je het spel beter leren kennen en weet je wat je te wachten staat. Je krijg bij deze gokautomaat tien euro aan oefengeld en als die geld op is kan je het gewoon weer opnieuw aanvragen. Ook hoef je hiervoor geen account te hebben. Om te mogen gokken voor het echte geld moet je bij de jackpot slot Super Magnificient minimaal achttien jaar of ouder zijn, maar met gebruik van het oefengeld kan je wel het spel al eens uit proberen.

Super Magnificient, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Super Magnificient met je vrienden


Laat een Tip achter!

*