Jokers Wild

Speel Jokers Wild
Laat de Wilde Joker gokkast je geluksbrenger zijn en de winlijn aanvullen met prijzen.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Jackpot slots worden veelvuldig op internet gespeeld en zijn dan ook mateloos populair. Er zijn vele verschillende van deze gokautomaten te vinden en iedere kast heeft zo wel zijn eigen kenmerken. Bekijk daar de jackpot slot Jokers Wild eens om te zien wat deze je te bieden heeft. Na het openen van deze speelautomaat zal je zien dat het een vrij eenvoudig spel is, maar dat er wel veel credits te winnen zijn. Bovenaan de jackpot slot Jokers Wild vind je de wincombinaties met daarbij de te winnen geldprijzen. Bekijk deze eens goed om te zien wat je allemaal kan winnen. Onderaan de gokkast vind je drie rollen die elk los van elkaar ronddraaien. Trek aan de hendel of druk op de knop om deze te laten draaien. Het is mogelijk om al vanaf tien eurocent mee te spelen op deze jackpot slot.

Er zijn verschillende mogelijkheden tot het bespelen van de jackpot slot Jokers Wild. Zo kan je de inzet zelf bepalen, tot een maximum van vijftig eurocent per categorie. Het is mogelijk om met drie verschillende categorie te spelen. Klik daarom eens op de knop ‘bet one’ om te zien wat alle functies zijn. Als je voor het maximale wilt spelen bij dit spel, dan betaal je 1,50 euro per draai. Met dit bedrag kan je leuke prijzen winnen. Bij de jackpot slot Jokers Wild is maar één winlijn aanwezig. Druk op de knop ‘bet max’ om de computer van deze gokautomaat het maximale bedrag voor je in te stellen. Heb je zelf geen zin om telkens aan de hendel te trekken, klik dan op het plaatje ‘autoplay’. De computer zal de rollen nu automatisch voor je draaien en daardoor kan je lekker achterover leunen. Het geld dat je wint bij de jackpot slot Jokers Wild komt nu vanzelf jouw kant op.

Om het spel nog wat beter te leren kennen, is het aan te raden om het eerst een paar keer gratis uit te proberen. Jokers Wild jackpot slot heeft fun euro’s waarmee je deze gokautomaat een paar keer kan uitproberen. Speel met verschillende inzetten en gebruik ook de verschillende functies binnen dit spel eens. Je krijgt tien euro aan oefengeld en zodra dit op is, kan je het weer opnieuw aanvragen. Wat nog een voordeel van de jackpot slot Jokers Wild is, is dat je geen account hoeft aan te maken om te gokken. Je kan dus snel aan de slag gaan.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 2.0/6 (1 stem )
Jokers Wild, 2.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Jokers Wild met je vrienden


Laat een Tip achter!

*