Sterling

Speel Sterling
Een echte topper onder de gratis fruitmachines

De ‘ouderwetse’ gokautomaat kent een spel dat je bovenaan de kast kan spelen, maar ook onderaan bevinden zich rollen. Beide rollen, zowel boven als onder, bevatten drie rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Het leuke aan de fruit automaat Sterling, is dat de inzet tien eurocent per draai is en dat er een extra spel gespeeld kan worden als er speciale symbolen worden gedraaid. Ook kan je pas naar het bovenste spel toe als je bepaalde symbolen op de rollen hebt gedraaid. Het is dus behalve een leuk spel ook nog eens een uitdagende gokautomaat. Het is spannend omdat je genoeg symbolen moet hebben om naar de bovenste game te gaan. De fruit automaat Sterling is voor iedereen weggelegd en daarnaast is het ook nog eens erg leuk, want je gewonnen bedrag kan je bijvoorbeeld ook nog eens verdubbelen. Dit kan je doen door het spelletje kop of munt te spelen. Als je het goed hebt, dan verdubbel je je winst, maar heb je het fout dan kan je zomaar het gewonnen geld kwijt zijn.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden binnen dit spel. Zo is het uiteraard mogelijk om een van de rollen van de fruit automaat Sterling vast te zetten. Doe dit eens om een mogelijke grote wincombinatie te maken. Ook kan je de start knop vast zetten waardoor de rollen automatisch zullen blijven draaien. Je hoeft nu niet meer telkens op de knop te drukken. Dit kan je bij de fruit automaat Sterling doen door op het kaartje ‘autoplay’ te klikken. Klik hier eens op en de computer zal de rollen voor je draaien. Naast een mooie start knop is er ook een ouderwetse hendel aanwezig waaraan je kan trekken.

Bekijk de fruit automaat Sterling eens goed om te zien wat de wincombinaties van fruit zijn. Achter deze fruit symbolen valt gelijk te zien wat de bijbehorende prijzen zijn. Dit is natuurlijk erg handig, want zo weet je gelijk of je een grote prijs aan de haak hebt. Er is bij deze gokautomaat oefengeld aanwezig. Met deze zogenaamde ‘fun euro’s’ kan je het spelletje beter leren kennen en ook kom je er dan achter of het iets voor jou is. Dit geld vindt je onder het knopje menu. Als je denkt klaar te zijn voor het grotere werk, dan is de mogelijkheid er uiteraard om een bedrag over te maken naar het account op de fruit automaat Sterling.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Sterling, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Sterling met je vrienden


Laat een Tip achter!

*