Silver Streak

Speel Silver Streak
De zilveren streken van dit spel geeft je de kans om in te kassen met de Silver streak symbolen.

Op de fruit automaat Silver Streak valt veel te beleven. Zo kan je er zowel onder als boven op een van de rollen spelen. Zowel onder als boven op deze gokkast bevinden zich drie rollen. Natuurlijk is het daarom dan ook mogelijk om met verschillende inzetten te spelen. De mogelijke inzetten bij de fruit automaat Silver Streak zijn tien cent, vijftig cent en één euro. Je ziet dat er dus voor iedereen de mogelijkheid is om een gokje te wagen. Uiteraard horen bij de hogere inzetten ook hogere prijzen en daarom is het interessant om eens voor de grote prijzen te spelen bij de fruit automaat Silver streak. Bekijk de gokkast eens goed om te zien bij welke inzetten welke prijzen horen. Alle mogelijke wincombinaties zijn op de automaat weergegeven en als je voor een bepaalde inzet speelt, dan zullen de wincombinaties die hier bij horen, oplichten.

Probeer zelf de gokkast eens uit, want dit kan je al doen voordat je een bedrag hebt overgemaakt naar de website. Fruit automaat Silver Streak biedt je oefengeld aan waarmee je het spel eerst wat kan verkennen. Speel eens op verschillende inzetten en bekijk wat jou het beste ligt. Als de fun euro’s op zijn, dan kan je gewoon weer nieuw oefengeld aanvragen bij deze speelautomaat. Je kan dit zolang blijven doen totdat je denkt klaar te zijn voor het echt werk. Er zijn verschillende knoppen te vinden bij de fruit automaat Silver Streak, maar de functie hiervan wijst zich vanzelf. Zo kan je bijvoorbeeld je gewonnen bedrag verdubbelen door op de knop gamble te drukken. Als je wint dan zal het bedrag worden verdubbeld, maar verlies je dan ben je het gewonnen bedrag kwijt bij de fruit automaat Silver Streak.

Veel spelers houden het niet lang vol om continu op de start knop te drukken, daarom is er een speciaal kaartje ontwikkeld dat de rollen automatisch laat draaien. Druk op autoplay en de rollen van Silver Streak fruit automaat worden door de computer voor je gedraaid. We raden je aan dit spel eens te proberen en gebruik te maken van alle mogelijkheden. Wie weet sta je aan het eind van de dag wel met een zak vol geld en hoef je een tijdje lang niets meer te doen. Kom snel langs bij Silver Streak fruit automaat en speel met je eigen gewenste inzet.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Silver Streak, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Silver Streak met je vrienden


Laat een Tip achter!

*