Running Wild

Speel Running Wild
Zet 20 in op 10 winlijnen en ga wild met de joker !

Het spelen op een fruit automaat kan tegenwoordig bijna niet meer, want er zitten vaak nog andere symbolen of spelletjes bij. Bij de fruit automaat Running Wild is dit echter niet zo. Je ziet op deze speelautomaat alleen maar fruitstukken en dat zorgt er natuurlijk voor dat het spelen op deze gokkast erg leuk is. Met een kleine inzet kan je al grote prijzen winnen bij dit spel. Speel al mee vanaf tien eurocent per draai en beproef je geluk. De fruit automaat Running wild is voorzien van twee paar rollen. Aan de onderkant van de speelautomaat vind je drie rollen en aan de bovenkant zijn nog eens vier rollen te vinden. Naast de laagste inzet kan je ook voor vijftig cent of twee euro per draai spelen. Het geld kan dan snel opgaan, maar de te winnen prijzen bij Running Wild fruit automaat zijn dan ook bijzonder hoog.

Test zelf eens uit wat jou het meeste ligt door gebruik te maken van de fun euro’s die Running Wild je beschikbaar stelt. Met dit oefengeld kan je de speelautomaat beter leren kennen en weet je als je voor het echte geld gaat spelen gelijk wat je te wachten staat. Ook maak je direct kennis met de wincombinaties van deze fruit automaat. De wincombinaties zijn tevens ook op de gokkast zelf terug te vinden. Er zal veel op je af komen als je naar de gokkast kijkt, maar alles wijst zich vanzelf. Elke fruit automaat is net iets anders, maar in grote lijnen komen de meeste wel met elkaar overeen. De ene ligt je wat beter dan de ander en ook het uiterlijk van de fruit automaat is bepalend voor een speler. Wat ook erg handig is aan de fruit automaat Running Wild, is dat je de rollen kan vastzetten waardoor je een nog mooiere wincombinatie kan maken. Doe dit eens en zie dat het prijzengeld hoog kan oplopen.

Als je geen zin meer hebt om telkens op de start knop te drukken van de fruit automaat Running Wild, dan kan je er ook voor kiezen om er een kaartje tussen te steken. Druk op het kaartje met daarop ‘autoplay’ en de rollen zullen nu automatisch voor je worden gedraaid. Dit is natuurlijk erg handig want je kan rustig wat te drinken halen en wachten tot het geld binnenstroomt. Test de fruit automaat Running Wild eerst eens uit en beproef daarna je geluk.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Running Wild, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Running Wild met je vrienden


Laat een Tip achter!

*