Reel Magic

Speel Reel Magic
Geniet van de magische winsten op deze nieuwe magische fruitautomaat!

Tijdens het spelen op de fruit automaat Reel Magic kan je met maar liefst vijf verschillende inzetten spelen. Zo is de standaard inzet van tien eurocent per draai uiteraard ook bij deze gokkast aanwezig, maar ook kan je voor 40 of 80 cent spelen en zelfs voor 1,20 euro en 1,60 euro. Met de verschillende inzet mogelijkheden kan je dus ook verschillende prijzen winnen en dit maakt het spelen op de fruit automaat Reel Magic zo leuk. Test alle verschillende inzetten eens uit. Dit hoef je uiteraard niet met je eigen geld te doen, want je krijgt van de gokkast oefengeld om alles eens uit te proberen. De zogenaamde fun euro’s vind je onder het knopje menu. Dankzij het oefengeld zal je het spel beter leren kennen en krijg je steeds meer zin om dit spel voor het echte geld te gaan spelen.

Door de verschillende mogelijkheden tot inzetten, zijn er ook verschillende rollen aanwezig om op te gokken. Bovenaan de fruit automaat Reel Magic bevinden zich drie rollen en ook onderaan de kast zijn er drie onafhankelijke rollen aanwezig. Bij de onderste rollen is het mogelijk om deze vast te zetten om zo een mooie wincombinatie te maken. Probeer dit zelf een uit, want dit kan ertoe lijden dat je vele grote prijzen gaat winnen. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het gewonnen bedrag nog eens te verdubbelen. Druk op de knop gamble en wacht totdat de knop rood wordt, gebeurd dit dan wordt je bedrag verdubbeld, maar wordt deze zwart dan verlies je het gewonnen bedrag bij de fruit automaat Reel Magic. Pas dus goed op en neem niet te vaak een gokje, neem ook genoegen met het gewonnen bedrag.

Het kaartje autoplay wordt vaak gebruikt door spelers die het zat zijn om telkens op de start knop te drukken. Gebruik dit kaartje eens om lekker achterover te leunen en te wachten totdat het geld jou kant op komt rollen. Er is ook nog eens een mystery bonus aanwezig bij de fruit automaat Reel Magic. Je kan hierbij een bedrag winnen tussen de acht en 200 punten. Dit is natuurlijk extra leuk. Open snel de speelautomaat en test het spel eens uit. Gebruik de fun euro’s en kom erachter dat dit een erg leuke gokkast is. Fruit automaat Reel Magic is niet voor niets een van de populairdere spellen op het internet.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Reel Magic, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Reel Magic met je vrienden


Laat een Tip achter!

*