Red White & Blue

Speel Red White Blue
Speel in de nationale kleuren der Nederlanden met hele gulle combinaties.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Special voor de Nederlanders is er een jackpot automaat ontwikkelt. De zogenaamde Red White and Blue gokautomaat. Alles staat hierbij in het teken van de kleuren van de Nederlandse vlag. Het zal je dan ook niet verbazen dat hierbij vele mooie en grote prijzen zijn te winnen. Probeer het spel eens uit om te zien wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen dit spel. Trek aan de hendel en de drie rollen van deze ouderwetse jackpot automaat zullen gaan draaien. Bovenaan de gokautomaat van Red White and Blue is te zien wat de mogelijke wincombinaties zijn. Met maar liefst vijf verschillende winlijnen valt er altijd wel wat te winnen bij dit spel. De minimale inzet op deze speelautomaat is tien eurocent per winlijn en de maximale inzet is 50 euro cent. Als je alles op het maximale hebt staan, speel je voor 2,50 euro per draai.

Bij dit spel zijn vele mooie prijzen te winnen tot maar liefst 12.000 credits. Deze win je door drie zevens te draaien. Er zijn bij Red White and Blue jackpot automaat verschillende opties binnen het spel. Zo kan je uiteraard zelf je inzet bepalen, maar ook bepaal je zelf op hoeveel winlijnen je wilt spelen en hoe je het spel speelt. Wil je bijvoorbeeld telkens zelf aan de hendel trekken of wil je dit aan de computer overlaten. Als je voor het laatste kiest bij Red White and Blue jackpot gokautomaat, dan dien je op het knopje autoplay te drukken. Deze vindt je boven de knop. De computer zal de rollen nu voor je draaien en dit blijft doorgaan totdat je geld op is of totdat je er zelf genoeg van hebt.

Het is uiteraard ook mogelijk om het geluid van dit spel aan of uit te zetten. Weet je nog niet zeker of je op de jackpot slot Red White and Blue wilt spelen, dan is het mogelijk om met wat gratis geld te spelen. Onder het knopje menu vindt je een functie waarbij je gratis geld kan krijgen. Speel eens met de fun euro’s om te zien of dit spel voor jou is weggelegd. Zodra je overtuigd bent kan je altijd overstappen op het echte geld. Nu ben je klaar om het grote geld binnen te slepen bij Red White and Blue jackpot automaat.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 5.0/6 (3 stemmen )
Red White & Blue, 5.0 out of 6 based on 3 ratings

Deel Red White & Blue met je vrienden


Laat een Tip achter!

*