Red eye Nickels

Speel Red eye Nickels
Een unieke gokautomaat met een jackpot van maar liefst 12.500 credits!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Het winnen van geld is altijd leuk en bij de jackpot slot Red Eye Nickels kan je dan ook veel geld winnen. Zo kan je bij dit spel tot wel 12.500 credits winnen. Dit spel is gebaseerd op een echt ouderwetse speelautomaat. Je kan hier nog aan de hendel trekken om de rollen te laten draaien en ook zijn er maar drie rollen aanwezig die rond draaien bij dit spel. De minimale inzet bij dit spel is tien eurocent en het maximaal te spelen bedrag per inzet is 50 eurocent. Als je voor het hoogste te winnen bedrag wilt spelen, dan speel je op lijn vijf en dit houdt in dat je voor 2,50 euro per draai speelt. Het geld kan er snel doorheen gaan, maar de te winnen prijzen zijn dan ook erg hoog. Bekijk de Red Eye Nickels jackpot slot eens goed om te zien wat er allemaal voor moois tussen zit.

Zo zijn er symbolen bij deze gokkast die een ander symbool vervangen en ook nog eens de winst verdubbelen. Bij Red Eye Nickels jackpot slot kan je dus op vele verschillende manieren veel geld winnen. Ook is er een knopje bet max aanwezig bij dit spel. Zodra je hierop klikt, zal de computer de hoogste inzet voor je instellen. Voor de wat luiere spelers onder ons is er ook een speciale autoplay knop ontwikkelt. Als je hierop klikt bij de jackpot slot Red Eye Nickels, dan zal de computer de rollen automatisch voor je draaien. Het enigste wat je dan nog hoeft te doen is toe kijken hoe het geld binnenstroomt.

Als je nog niet zeker weet of je op deze speelautomaat wilt spelen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het spel een paar keer gratis uit te proberen. Onder het knopje menu is een optie waarbij je kan klikken op ‘play for fun’. Na het klikken op deze knop krijg je van de jackpot slot Red Eye Nickels voor tien euro aan gratis speelgeld. Hiermee kan je het spelletje beter leren kennen en ook zie je of dit spel voor jou is weggelegd. Let op dat je voor het spelen met echt geld wel achttien jaar of ouder moet zijn, want je mag uiteraard pas vanaf je achttiende gokken.

Mensen die online gokkasten zoals de ‘Red Eye Nickels’ voor echt geld willen spelen, is het misschien een goed idee om eens bij een aantrekkelijke te spelen. Op deze site tref je verschillende online reviews aan om tot een keuze te kunnen komen!

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.7/6 (3 stemmen )
Red eye Nickels, 4.7 out of 6 based on 3 ratings

Deel Red eye Nickels met je vrienden


Laat een Tip achter!

*