Double Marquise

Speel Double Marquise
Laat jezelf verwennen met deze hele verleidelijke slot. En win in luxe en stijl!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Tegenwoordig kom je steeds meer goksites tegen waarop je allerlei verschillende Spelletjes kan spelen. De raarste spellen kom je er tegen, maar dit spel komt de meeste wel bekend voor. De jackpot automaat Double Marquise is een echte ouderwetse speelautomaat waarbij je ook nog eens aan een hendel kan trekken om de rollen op de gokautomaat te laten draaien. Je vindt hier geen rare plaatjes of vreemde dingen, maar het is gewoon oud en vertrouwd. Het is mogelijk om dit spel al te spelen vanaf tien eurocent per draai en de maximale inzet per draai, per wincategorie is vijftig eurocent. Als je met categorie drie en vijftig eurocent speelt, dan speel je voor maximaal 1,50 euro per draai. Hiermee kan je dan ook vele mooie prijzen winnen en de hoofdprijs bij Double Marquise jackpot automaat is 3000 credits. Door het draaien van een ‘double’ symbool bij deze speelautomaat, zal er een ander symbool worden vervangen.

Bekijk dit spel eens goed om te zien wat voor leuke dingen je allemaal kan tegenkomen. Probeer eens het een en ander uit om te zien wat je het beste ligt bij de gokautomaat Double Marquise. Met het gratis geld dat je beschikbaar gesteld krijgt, kan je het spelletje eens uitproberen. De zogenaamde fun euro’s zijn te vinden onder het knopje menu. Gebruik deze euro’s eens om het spel beter te leren kennen en om te zien of het voor jou is weggelegd. Zodra je oefengeld op is, kan je gewoon weer opnieuw tien euro ontvangen bij de jackpot automaat Double Marquise.

Als je het even zat bent om telkens aan de hendel te trekken, dan is het mogelijk om de rollen automatisch te laten draaien. Dit doe je door op autoplay te drukken. De computer draait de rollen, die allemaal los van elkaar ronddraaien, nu voor jou en je hoeft alleen nog maar toe te kijken. Zo kan je misschien wel slapend rijk worden en wie wilt dat nou niet. Als je klaar denkt te zijn voor het grote geld, dan kan je natuurlijk altijd een leuk bedrag overmaken. Beproef je gelijk bij de jackpot automaat Double Marquise en wie weet win je mooie geldprijzen. Let wel op dat je minimaal achttien jaar of ouder moet zijn om te mogen gokken.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Double Marquise, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Double Marquise met je vrienden


Laat een Tip achter!

*