Pays 5 Times

Speel Pays 5 Times
Haal de 3 V times in een rij en cash de 10.000 credits meteen!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Bij veel jackpot automaten kan je alleen het bedrag winnen dat staat aangegeven achter de wincombinaties, maar bij de jackpot slot Pays 5 Times is dit wel anders. De naam zegt het eigenlijk al, want je gewonnen bedrag kan tot wel vijf keer worden vermenigvuldigd. Het vermenigvuldigen van een gewonnen bedrag is erg leuk, want zo kan het prijzengeld behoorlijk oplopen. Naast de multipliers van vijf zijn er ook multipliers van twee en drie aanwezig. Als je het voor elkaar krijgt om twee keer een vermenigvuldiger van vijf te draaien, dan wordt de winnende combinatie zelfs 25 keer uitbetaald. Jackpot slot Pays 5 Times kent dus bizar hoge prijzen en dit mag je dan ook zeker niet missen.

Vanaf tien eurocent per draai kan je al meedoen en voor dit geld zijn de te winnen bedragen erg hoog. Het is mogelijk om op drie verschillende ‘credits’ te spelen. De maximale inzet bij Pays 5 Times jackpot slot is 1,50 euro. Bekijk zelf de speelautomaat eens goed, want er zijn vele opties aanwezig om geld te winnen. Kijk ook eens naar alle inzet mogelijkheden, want ook die zijn hier eindeloos. Trek snel aan de hendel of druk op de knop om de drie rollen te laten draaien. Aan de bovenkant van de jackpot slot Pays 5 Times, vindt je de mogelijke wincombinaties. Het is interessant om te weten wat voor bedragen je kan winnen. Onder het knopje info bij deze gokkast vind je nog veel meer informatie over het spel. Als je van plan bent je nog meer in dit spel te verdiepen, dan is dit misschien eens leuk om naar te kijken. Jackpot slots als Pays 5 Times zijn er in verschillende soorten, maar een zoals deze vind je niet snel. Door de vermenigvuldigers zijn de te winnen prijzen bijzonder hoog en daarom is dit dan ook een mateloos populair spel.

Om het spel echt goed te leren kennen kan je bij de jackpot slot Pays 5 Times gebruik maken van de fun euro’s die de speelautomaat je ter beschikking stelt. Klik op menu en gebruik het oefengeld eens om de fruit automaat beter te leren kennen. Dit is geheel gratis en je kan het zo vaak als je wilt gebruik. Als je besluit voor het echt geld te gaan spelen, dan kan je die keuze altijd maken. Maak je geld naar de jackpot slot Pays 5 Times over via de bank of bel eens met je telefoon.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Pays 5 Times, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Pays 5 Times met je vrienden


Laat een Tip achter!

*