Pays 2 Times

Speel Pays 2 Times
Speel dubbel en win dubbel. Deze slot geeft je 2 keer plezier!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Het winnen van prijzen tijdens het spelen van een spel vindt iedereen uiteraard wel leuk, maar als je bedrag nog eens twee keer wordt uitbetaald dan is dit nog mooier. De naam van de jackpot slot zegt het eigenlijk al, bij het draaien van bepaalde symbolen wordt je gewonnen bedrag maar liefst twee keer uitbetaald. Het prijzengeld kan dus hoog oplopen bij de jackpot slot Pays 2 Times. De rollen die je onderaan de automaat vindt draaien allemaal los van elkaar rond. Trek aan de hendel of druk op de knop om deze te laten draaien. Voor de iets wat luiere spelers onder ons is de mogelijkheid aanwezig om de drie rollen van deze gokautomaat automatisch te laten draaien. Druk hiervoor op de knop autoplay en de rollen zullen door de jackpot slot Pays 2 Times voor je worden gedraaid.

Dit spel is onderverdeeld in drie verschillende categorieën. Speel tot maximaal drie credits en bepaal ook nog eens geheel je eigen inzet. Pays 2 Times jackpot slot kan je al spelen vanaf tien eurocent en de maximale inzet is vijftig eurocent per credit. Zodra je alles op het maximale hebt staan bij deze gokautomaat, dan speel je voor 1,50 euro per draai. Trek aan de hendel en laat de rollen draaien. Om het maximale bedrag in te zetten kan je er ook voor kiezen om op de knop bet max te drukken. Het maximale bedrag wordt nu automatisch ingezet en je hoeft hier zelf helemaal niets voor in te stellen. De jackpot slot Pays 2 Times is voorzien van vele leuke opties en ontdek de functies dan ook tijdens het spelen. Je zal erachter komen dat je veel geld kan winnen, maar tegelijkertijd ook erg veel plezier kan hebben op deze gokkast.

Open het menu van dit spel eens en zie dat je ook nog eens gebruik kan maken van oefengeld. Met dit speelgeld kan je het spel nog beter leren kennen en hoef je dus niet eens echt geld over te maken. Speel geheel gratis dit spel en besluit laten om voor het grote geld te spelen bij de jackpot slot Pays 2 Times. Alles ligt helemaal in eigen handen en met het gebruik van de fun euro’s kies je zelf wanneer je klaar bent voor het grote geld. Om te spelen voor het echt geld hoef je geen account aan te maken. Ook is het mogelijk om telefonisch geld te storten.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Pays 2 Times, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Pays 2 Times met je vrienden


Laat een Tip achter!

*