Looping

Speel Looping
Vlieg in de prijzen door 3 vliegtuigjes op een rij te hebben!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Vaak zien jackpot slots er saai uit, maar de jackpot slot Looping is een zeer mooie en vrolijke speelautomaat. De kleuren spatten er vanaf en het is een plezier om hier eens te gaan spelen. Je krijgt de neiging om snel aan de hendel te trekken en de drie rollen te laten draaien. Doe dit dan ook snel en kom erachter dat deze gokkast je veel te bieden heeft. Natuurlijk moet een jackpot slot voor iedereen te spelen zijn en daarom kan je bij Looping al meedoen vanaf tien eurocent per draai. De maximale inzet per draai per ‘credit’ is vijftig eurocent. Het maximale bedrag dat je hier kan inzetten is dan ook 1,50 per draai. Klinkt als een hoop geld, maar het bijbehorende prijzengeld is dan ook erg hoog. Je kan de rollen laten draaien door aan de hendel te trekken, maar het is ook mogelijk om op de knop te drukken.

Met één druk op de knop kan je de maximale inzet bij dit spel instellen. Druk bij de jackpot slot Looping op ‘bet max’ en de computer stelt gelijk de maximale inzet voor jou in. Dit is natuurlijk een erg handig functie want dit bespaart je een hoop werk. De speelautomaat heeft echter nog een mooie functie. Zo kan je de rollen automatisch laten draaien en hiervoor hoef je zelf dan niets meer te doen. Klik op ‘autoplay’ bij de fruit automaat Looping en de computer regelt het voor je. Leun rustig achterover en wacht tot het geld jouw kant op komt rollen. Er zijn bij dit spel speciale symbolen aanwezig die ervoor zorgen dat het maken van een wincombinatie nog leuker en gemakkelijker wordt. Zo kan het andere symbolen vervangen, maar je gewonnen bedrag kan bij de fruit automaat Looping ook nog eens worden verdubbeld.

Om alles eens op je gemak te bekijken is er een mogelijkheid aanwezig tot het gratis spelen van deze gokkast. Gebruik de fun euro’s eens die Looping jackpot slot je ter beschikking stelt. Met dit oefengeld kan je het spel uit proberen en weet je wat je te wachten staat als je eenmaal voor het echte geld gaat spelen. Spelen voor echt geld mag je doen als je achttien jaar of ouder bent. Maak je geld over door een storting te maken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om je geld op de fruit automaat Looping te storten door te bellen. Met elke gebelde minuut maak je een bedrag over.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Looping, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Looping met je vrienden


Laat een Tip achter!

*