Hot Lines

Speel Hot Lines
Het heetste spel in deze collectie. Speel met vuur zonder je vingers te verbranden!

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende gokautomaten te vinden op internet. Ook zijn er weer de ouderwetse gokautomaten aanwezig. Zo is er ook de Hot Lines jackpot automaat. Deze speelautomaat heeft drie rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Onderaan de jackpot automaat worden de rollen gedraaid en bovenaan de gokautomaat is te zien wat de mogelijke wincombinaties zijn. Het is bij dit spel mogelijk om op vijf verschillende winlijnen te spelen. Hierdoor maak je bij Hot Lines nog meer kans op het winnen van mooie geldprijzen. Wat deze speelautomaat zo leuk maakt, is dat je nog lekker ouderwets aan een hendel kan trekken om de rollen te laten draaien. Natuurlijk is er ook gewoon een knopje ‘’ aanwezig waarop je kan drukken.

Het is mogelijk om dit spel al te spelen vanaf tien eurocent per draai. Voor dit bedrag speel je bij Hot Lines jackpot automaat dan met één winlijn. De maximale inzet per winlijn is vijftig eurocent en als je met vijf winlijnen speelt, speel je voor 2,50 euro per draai. Dit is voor enkele een hoop geld, maar het te winnen bedrag is dan ook behoorlijk hoog. Zo kan je bij dit spel tot wel 4000 credits winnen en ook kan je gewonnen bedrag nog eens met vijf worden vermenigvuldigt. Bij Hot Lines jackpot automaat is het ook mogelijk om de computer de rollen voor jou te laten draaien. Druk op autoplay en de computer zal de rollen voor jou laten draaien. Je hoeft nu niets meer te doen dan enkel en alleen maar kijken.

Bekijk de jackpot automaat van Hot Lines eens goed om te zien wat dit spel je allemaal te bieden heeft. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen het spel en je kan dan ook alles naar eigen wens instellen. Om het spelletje nog beter te leren kennen is de mogelijkheid aanwezig om eerst met wat gratis geld op deze gokautomaat te spelen. Gebruik de fun euro’s die je beschikbaar worden gesteld onder het knopje menu. Zodra je denkt dat de jackpot automaat Hot Lines iets voor jou is, dan is er natuurlijk de mogelijkheid om dit voor het echte geld te gaan spelen. Maak een bedrag over en wie weet win je binnen no-time een enorme prijs. Wacht niet langer en probeer de jackpot automaat Hot Lines eens uit.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.5/6 (2 stemmen )
Hot Lines, 3.5 out of 6 based on 2 ratings

Deel Hot Lines met je vrienden


Laat een Tip achter!

*