Cleopatra

Speel Cleopatra
Laat je verleiden door Cleopatra’s schoonheid en verzamel je schatten!

De video automaat Cleopatra is een gokautomaat die geheel in het teken staat van de Godin van Romeinen. Op de rollen zijn dan ook afbeeldingen te vinden van de mooie vrouw en alles wat hier bij hoort. Er zijn bij deze video gokkasten vijf rollen aanwezig die allemaal los van elkaar ronddraaien. Wat zo leuk is aan dit spel, is dat je bij de gokautomaat Cleopatra eerst het spelletje een paar keer gratis kan uitproberen. Zo krijg je fun euro’s van de site om het spel beter te leren kennen. Hierna kan je uiteraard voor het echte geld gaan spelen. In totaal zijn er 25 verschillende winlijnen aanwezig waarop je bij Cleopatra video automaat kan spelen. De kans om een prijs te winnen tijdens het draaien van de rollen is dus nog groter.

Je kan deze Video Automaten al spelen vanaf één eurocent per draai. De gokautomaat Cleopatra is dan ook voor iedereen weggelegd. Naast het kiezen van verschillende winlijnen kan je bij deze speelautomaat ook de inzet per winlijn bepalen. Deze is in te stellen op drie verschillende niveaus. De maximale inzet per draai per winlijn is hier tien eurocent. Als je alles op het maximale hebt staan bij de video gokkasten Cleopatra, dan speel je voor 7,50 euro per draai. Dit klinkt voor sommige mensen als een hoop geld, maar je kan er dan ook een hoop mee verdienen. Bekijk de pay table van dit spel eens om te zien wat voor mooie prijzen je kan winnen en wat de mogelijke wincombinaties zijn.

Bij de video automaat Cleopatra komen ook nog speciale symbolen voor. Zo is er een wild symbool en uiteraard ook een scatter symbool. Met het draaien van de wild symbolen kan je mooie extra geldprijzen winnen. Door het draaien van drie of meer scatter symbolen kan je gratis spins verdienen. Ook zijn er nog eens twee verschillende bonus games aanwezig bij de video automaat Cleopatra. Kom er tijdens het spelen van deze gokkast achter wat voor leuke extra’s het spel heeft. Let wel op dat je pas vanaf achttien jaar voor echt geld kan spelen.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 5.0/6 (3 stemmen )
Cleopatra, 5.0 out of 6 based on 3 ratings

Deel Cleopatra met je vrienden


Laat een Tip achter!

*