Diamond Line

Speel Diamond Line
Haal de bovenste of onderste bonusline binnen en ga er met extra credits vandoor.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Het winnen van grote geldprijzen willen de meeste mensen uiteraard wel. Dit is nu ook mogelijk op internet. Je komt steeds meer online goksites tegen waar je diverse spellen kan spelen. Hier kan je lekker spellen op de oude bekende gokkasten. Speel eens op de Diamond Line jackpot automaat om het ouderwetse gevoel weer terug te krijgen. Bij dit spel trek je aan de hendel om de rollen te laten draaien. Wat deze speelautomaat zo leuk maakt, is dat je er grote prijzen kan winnen. Zo is het mogelijk om tot wel 4000 credits te winnen bij Diamond Line jackpot automaat. Het is voor vrijwel iedereen mogelijk om dit spel te spelen. De minimum inzet is tien eurocent en de maximale inzet per winlijn per draai is vijftig eurocent. Om het hoogste te winnen bedrag te kunnen winnen, zal je voor de derde categorie moeten spelen. Als je dan met vijftig eurocent inleg speelt, dan speel je voor 1,50 euro per draai. Dit is de hoogste inzet bij de jackpot automaat Diamond Line. Druk op de knop bet max om dit bedrag in een keer in te zetten.

Bekijk het spelletje eens goed om te zien wat voor mogelijkheden er aanwezig zijn. Alles kan je dan ook bij dit spel naar eigenwens instellen. De categorie waarin je wilt spelen, maar ook de inzet. Om het spel wat beter te leren kennen is het aan te raden jackpot gokautomaat Diamond Line eerst een paar keer gratis uit te proberen. Als je naar het menu van deze gokkast gaat, dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van fun euro’s. Je krijgt van deze gokautomaat tien euro aan gratis speelgeld. Dit is erg handig om het spel wat beter te leren kennen. Zodra je denkt klaar te zijn voor het echte werk kan je er natuurlijk voor kiezen om wat geld over te maken.

De jackpot automaat Diamond Line heeft nog een leuke extra functie. Zo is het voor dat wat ‘luiere’ spelers onder ons mogelijk om de rollen automatisch te laten draaien. De drie rollen die aanwezig zijn zullen dan door de computer worden rondgedraaid. Hiervoor klik je op autoplay en de computer zal ze gang gaan. Nu hoef je alleen nog maar te kijken wat er gebeurd en af te wachten of je prijzen wint.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.5/6 (2 stemmen )
Diamond Line, 4.5 out of 6 based on 2 ratings

Deel Diamond Line met je vrienden


Laat een Tip achter!

*