Elfsteden Koorts

Speel Elfsteden  Koorts
De volgende editie van de beroemde Elfstedentocht – Wij brengen u Elfsteden Koorts!

Als de winterperiode weer is aangebroken raakt Friesland en de rest van Nederland weer in de ban van de elfstedenkoorts. Op internet kan het ook niet missen en daarom is er een speciale Elfsteden koorts video gokautomaten gemaakt. Het is leuke deze speelautomaat te spelen en dan vooral tijdens de periode dat de Elfstedentocht misschien wel door zou kunnen gaan. Het uiterlijk van deze video automaat is dan ook helemaal ingericht op de schaatstocht. Er zijn bij deze video automaten vijf verschillende rollen aanwezig die allemaal los van elkaar ronddraaien. Ook zijn er nog eens negen verschillende winlijnen aanwezig waarop je bij de Elfsteden koorts video automaten kan spelen.

De laagste inzet bij deze gokautomaat is één eurocent per draai en de maximale inzet is tien eurocent. Daarnaast is de inzet per winlijn zelf ook nog eens te bepalen. Zo kan de inzet vermenigvuldigt worden met een factor één, twee of drie. De maximale inzet bij dit spel is dan ook 2,70 euro per draai. Wat leuk is aan dit spel, is dat je zelf de winlijnen kan kiezen. Om te zien wat de mogelijke wincombinaties binnen het spel zijn is het handig om de prijstabel van de Elfstedenkoorts video gokkasten eens te bekijken. Open deze om ook te zien wat voor extra’s het spel heeft.

Bij de Elfstedenkoorts video automaten zijn ook de wild symbolen en scatter symbolen aanwezig. Hiermee kan je gratis spins winnen, maar ook zijn er grote geldprijzen te winnen. Als je het bonus symbool op rol één en vijf draait, dan zal er een bonus spel geopend worden. Zo kan je 27 gratis spins winnen bij dit bonus spel van Elfstedenkoorts video automaten, maar ook is er een multiplier van drie te winnen. Hiermee worden je gewonnen prijzen met drie vermenigvuldigt. Probeer het spel eens een paar keer gratis uit, want er staat tien euro aan oefengeld voor je klaar. Hiermee leer je het spel beter kennen en kan je zien of de Elfstedenkoort ook bij jou is toegeslagen.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.7/6 (3 stemmen )
Elfsteden Koorts, 4.7 out of 6 based on 3 ratings

Deel Elfsteden Koorts met je vrienden


Laat een Tip achter!

*