Cool 777

Speel Cool 777
Deze verfrissende gokautomaat, zal vaak je toevlucht zijn tijdens de warme zomer.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

In de koude periode van het jaar zitten we vaak binnen. Hier is het lekker warm en vaak ook gezellig en er worden veel spelletjes gespeeld. Ook op de computer kan je spelletjes spelen en daarmee ook nog eens geld winnen. Speel bijvoorbeeld eens op de jackpot slot Cool 777. Deze gokautomaat kent nog een ouderwets uiterlijk. Zo is er een hendel aanwezig waaraan je kan trekken om de rollen te laten draaien. Onderaan de gokkast zijn de rollen te vinden en daarboven zijn bij de jackpot slot Cool 777 de te winnen prijzen te zien. Bekijk deze eens om te zien wat voor moois je allemaal kan winnen. Er zijn bij deze gokkast prijzen te winnen tot wel 5000 credits. Dit spel is al te spelen vanaf tien eurocent per draai. De maximale inzet per draai is vijftig eurocent.

Bij de jackpot slot Cool 777 kan je op vier verschillende categorieën spelen. als je op de hoogste speelt, dan speel je met drie winlijnen en maak je ook nog eens kans op grote prijzen zodra je drie keer een zeven draait. Als je alles op het maximale hebt staan bij dit spel, dan speel je voor twee euro per draai. Met één klik op de knop bet max is dit bedrag in te zetten. Kijk eens goed naar wat je zelf wilt en wie weet win je enorme geldprijzen. Op de jackpot slot Cool 777 is alles naar eigen wens in te stellen. Om het spel nog beter te leren kennen is de mogelijkheid aanwezig om het eerst een paar keer gratis uit te proberen. Gebruik de fun euro’s die Cool 777 je ter beschikking stelt. Deze zijn in het menu te vinden.

Als je denkt klaar te zijn voor het echte werk, dan kan je een mooi bedrag overmaken naar de speelautomaat. Je dient wel achttien jaar of ouder te zijn om voor geld te mogen spelen. Dit staat in de wet beschreven. Wacht dus niet langer en probeer de mooie jackpot slot Cool 777 eens. Je bent met het spelen op deze gokautomaat weer even helemaal terug in de tijd.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.7/6 (3 stemmen )
Cool 777, 3.7 out of 6 based on 3 ratings

Deel Cool 777 met je vrienden


Laat een Tip achter!

*