Bonus Line

Speel Bonus Line
Haal de bovenste of onderste bonusline binnen en ga er met extra credits vandoor.

tijdelijk geen links naar online casino’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Op vrijwel elke jackpot automaat kan je leuke en grote geldprijzen winnen en bij de aantrekkelijke en mooi automaat Bonus Line is dat dan ook zeker het geval. Op deze jackpot automaat kan je vele bonussen verdienen en hieraan zijn mooie prijzen verbonden. De automaat kent een ouderwetse hendel waaraan je kan trekken om de rollen te laten draaien, ook is er een knopje aanwezig waarop je kan drukken. De jackpot automaat Bonus Line heeft drie rollen die allemaal los van elkaar rond draaien. Het is mogelijk om op deze speelautomaat met twee verschillende winlijnen te spelen. Niet alleen het aantal winlijnen kan je bij deze gokautomaat kiezen, maar ook kan je zelf je inzet bepalen. De minimum inzet is tien eurocent per draai en de maximum inzet per draai per winlijn is bij de jackpot slot Bonus Line vijftig eurocent.

Als je naar deze gokautomaat kijkt, zie je dat het een leuk spel is en wil je het direct gaan spelen. De jackpot automaat heeft verschillende knoppen die je het spelen van dit spel nog eenvoudiger maken. Als je op de knop ‘bet max’ klikt, dan zal de computer automatisch de maximale inzet voor je instellen. Het is ook mogelijk om de rollen van jackpot automaat Bonus Line automatisch te laten draaien. Druk op autoplay om ervoor te kiezen om niet te doen. Laat de rollen automatisch rondgaan en wacht totdat de winst binnenstroomt. Bovenaan de jackpot slot Bonus Line vind je de credits die je kan winnen bij de wincombinaties. Als je ‘doubles’ draait, kan het zomaar zijn dat je gratis rondjes mag draaien.

Om het spel beter te leren kennen, kan je ervoor kiezen om het spel eens een aantal keer gratis uit te proberen. Gebruik de fun euro’s die de jackpot slot Bonus Line je ter beschikking stelt. Je krijgt tien euro aan oefengeld om het spel beter te leren kennen. Maak het dan ook zeker gebruik van. Is je oefengeld op, dan kan je gewoon weer opnieuw oefengeld aanvragen. Om het spel uit te proberen hoef je niet eens geregistreerd te zijn bij deze gokautomaat. De Bonus Line jackpot automaat biedt je vele mogelijkheden en moet je dan ook zeker een keer gespeeld hebben. Open het spel dan ook snel en wie weet ben je binnen een mum van tijd wel rijk. Trek aan de hendel van deze gokautomaat en start het spel.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 5.7/6 (3 stemmen )
Bonus Line, 5.7 out of 6 based on 3 ratings

Deel Bonus Line met je vrienden


Laat een Tip achter!

*