Arthurs Quest

Speel Arthurs Quest
Met Arthur’s zwaaiend zwaard wordt alle weelde weer beschikbaar om te ontvangen!

tijdelijk geen links naar online ’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Bij Arthurs Quest video automaat bevindt je je helemaal in de middeleeuwen. Met zwaarden, helmen en ridders is de speelautomaat erg goed ingericht. Het spelen van dit spel is dan ook zeker een pretje. Iedereen kan dit spel spelen, want je kan al meedoen vanaf één eurocent per draai. De maximale inzet per draai per winlijn is bij Arthurs Quest video gokkasten tien eurocent. Er zijn in totaal vijf verschillende rollen aanwezig en in totaal kan je kiezen uit dertig verschillende winlijnen. Door het spelen op zoveel winlijnen is de kans op het draaien van een mooie combinatie nog groter. De inzet per winlijn is ook nog te bepalen, deze kan je instellen op inzet één, twee of drie. Zodra je alles op het maximale hebt staan, speel je voor negen euro per draai.

Alles bij Arthurs Quest Video Automaten is erg duidelijk. Zo zijn er geen overbodige dingen aan het spel toegevoegd en ook is er in de pay table te lezen wat alles precies inhoud. Hier kan je de wincombinaties van de dertig winlijnen vinden en ook zie je wat bepaalde symbolen voor prijzen opleveren. Met de wild en scatter symbolen zijn mooie extra prijzen te winnen. Door het draaien van drie of meer scatter symbolen bij de gokautomaat Arthurs Quest verdien je gratis spins. Bij het draaien van twee of meer wild symbolen maak je kans op mooie grote prijzen. Ook is er bij deze video gokkasten een bonus game aanwezig. Kom er zelf achter wat deze game inhoud en pak mooie prijzen.

Open deze online gokkasten eens om te zien of deze voor jou is weggelegd. Speel Arthurs Quest gokautomaat eerst eens een paar keer gratis en wie weet ga je daarna met een mooie geldbedrag weg. Het is mogelijk om telefonisch geld te storten, maar uiteraard kan dit ook via ideal. Het uitbetalen van je geld bij Arthurs Quest video automaat kan pas vanaf vijftig euro. Ook is het pas vanaf je achttiende toegestaan voor geld te spelen, omdat je van de Nederlandse wet pas vanaf die leeftijd mag gokken.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Arthurs Quest, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Arthurs Quest met je vrienden


Laat een Tip achter!

*