Birthday Boy

Speel Birthday Boy
Vier de dag met Birthday Boy en laat je wensen uitkomen!

Bij deze video gokkast staat alles in het teken van de verjaardag. Zo staan er bij de Birthday Boy speelautomaat vele verschillende symbolen op dit te maken hebben met een feestje. Zo zijn er cadeautjes, ballonen, clowns, meisjes en snoep te vinden op de rollen. In totaal kent deze video gokkast vijf verschillende rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Er zijn bij dit spel dus vele mogelijkheden om geld te winnen. Het kan zijn dat je het geluid bij dit spel wat irritant vind, maar de mogelijkheid is aanwezig bij Birthday Boy video gokkast om dit uit te zetten. Helemaal onderaan de pagina vindt je hiervoor een knopje. Met dertig verschillende winlijnen maak je altijd wel kans om een mooi bedrag te winnen bij dit spel.

De maximale inzet bij de video gokkast Birthday Boy is tien eurocent per draai per winlijn. Zodra je alles bij deze speelautomaat op het maximale hebt staan, speel je voor negen euro per draai. dit klinkt als een hoop geld, maar de te winnen geldbedragen zijn dan ook erg hoog. Stel alles bij dit spel helemaal naar eigen wens is om optimaal te genieten van het spelen op deze gokkast. Om te zien wat voor mogelijkheden dit spel biedt, is het aan te raden om de prijstabel eens te bekijken. Open de pay table links onderin het beeldscherm. Hier kan je zien wat de winlijn combinaties zijn en ook wat de symbolen allemaal voor prijzen oplevert. De ballonen bij dit spel zijn de zogenaamde scatter symbolen. Draai je bij Birthday Boy video gokkast drie of meer van deze symbolen, dan zal je gewonnen bedrag met een bepaald getal worden vermenigvuldigt. Ook de wild symbolen zijn aanwezig bij deze speelautomaat. Draai twee of meer van deze symbolen en een speciale prijs ligt bij Birthday Boy video gokkast voor je klaar.

Een bonus spel kan bij dit verjaardagsspel niet ontbreken. Als je het cadeautje op de eerste en vijfde rol draait, dan zal er een bonusspel worden geopend. Hier kan je bij Birthday Boy video gokkast leuke prijzen mee winnen. Kom eens langs en probeer het spel eerst een paar keer gratis uit met de fun euro’s. Als je merkt dat dit spel voor jou is weggelegd, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om voor het grote geld te spelen.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Birthday Boy, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Birthday Boy met je vrienden


Laat een Tip achter!

*