In The Money

Speel In The Money
It is all in the money! Ga voor de 10.000 credits!!

tijdelijk geen links naar online ’s en play for fun gokkasten in verband met de acties van de kansspelautoriteit

Het spelen om grote jackpots is natuurlijk altijd leuk. De jackpot moet natuurlijk een keer vallen en dit kan zomaar bij jou gebeuren. De jackpot slot In The Money staat helemaal in het teken van geld en het is een erg leuk spel om op te spelen. Om mee te kunnen doen aan deze speelautomaat hoef je niet veel geld te hebben, want de minimale inzet is tien eurocent per draai. De maximale inzet per draai per wincombinatie is vijftig eurocent. Als je alles op het maximale wilt hebben bij de jackpot slot In The Money, dan speel je voor 1,50 euro per draai. Hiermee kan je dan ook een hoop geld winnen. Probeer het spel zelf eens een aantal keer uit om te kijken of dit voor jou is weggelegd. Deze speelautomaat stelt oefengeld ter beschikking om het beter te leren kennen. Maak gebruik van de fun euro’s van In The Money jackpot slot en kijk of dit een spel voor jou is.

In The Money jackpot slot is een leuke gokkast om op te spelen en is voorzien van verschillende mogelijkheden. Trek aan de hendel of druk op de startknop om de rollen te laten draaien. Er zijn bij dit spel in totaal drie rollen aanwezig die allemaal los van elkaar ronddraaien. Met één klik op de knop speel je al voor de maximale inzet. Druk op bet max en de computer zal alles op het maximale zetten bij de jackpot slot In The Money. Dit is natuurlijk erg handig, maar deze speelautomaat is van nog meer gemakken voorzien. Druk eens op autoplay om de rollen automatisch te laten draaien. Zelf hoef je nu niet meer telkens aan de hendel te trekken of op de startknop te drukken. Probeer dit eens uit en kom erachter hoe handig het is om de rollen door de jackpot slot In The Money te laten draaien.

Veel spelers willen het spel eerst een paar keer uitproberen, maar bij veel online ’s is dat niet mogelijk. Op de jackpot slot In The Money is deze mogelijk wel aanwezig. Gebruik de fun euro’s die je worden aangeboden en test het spel eens uit. Je krijgt tien euro aan oefengeld en hiermee kan je het spel goed verkennen. Maak daarna de beslissing om voor het echt geld te gaan spelen. Het is zelfs mogelijk om telefonisch geld over te maken naar de jackpot slot In The Money.

In The Money, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel In The Money met je vrienden


Laat een Tip achter!

*