Crazy Bananas

Speel Crazy Bananas
Win een fortuin met Crazy Banana’s gokautomaat

De naam van deze video gokkast verraad eigenlijk al wat je bij dit spel te wachten staat. Er zullen inderdaad erg veel bananen te vinden zijn op deze speelautomaat. Zo zijn er vele verschillende soorten bananen te vinden op de rollen en ook daarbuiten speelt de banaan een hoofdrol. Het spelen op de video gokkast Crazy Bananas is erg leuk en ook zijn er erg veel verschillende prijzen te winnen. De mogelijkheid bij deze speelautomaat is aanwezig om al vanaf één eurocent mee te doen en ook met dit bedrag kan je mooie prijzen winnen. De maximale inzet bij Crazy Bananas video gokkast per bet per winlijn is tien eurocent. In totaal zijn er bij dit spel maar liefst negen verschillende winlijnen aanwezig en ook kan je de inzet per winlijn met drie vermenigvuldigen. Zodra je bij Crazy Bananas video gokkast alles op het maximale hebt staan, speel je voor 2 euro 70 per draai.

Draai bij dit spel mooie combinaties om mooie prijzen te winnen. Niet alleen bananen zijn er aanwezig maar ook andere fruitsoorten zijn te draaien bij dit fantastische spel. Onderaan de gokkast is mooi te zien waarop je speelt en wat je gewonnen bedrag is. Ook is er een prijstabel aanwezig bij Crazy Bananas video gokkast. Deze is te openen door op de knop ‘pay table’ links onderin het beeldscherm te klikken. Open deze eens om te zien wat voor extra’s er bij dit spel aanwezig zijn. Als je vijf keer de juichende banaan draait, win je de super jackpot. Ook is er een bonus spel bij Crazy Bananas aanwezig. Draai je drie of meer crazy bananas dan wordt er een bonus spel geopend. Laat het wiel stoppen en je kan wel tot zeven bonus awards verdienen. Ook is er bij de prijstabel te zien wat de mogelijke winlijnen zijn.

Bekijk de video gokkast Crazy Bananas eens goed om te zien wat er allemaal voor mogelijkheden voor je klaarliggen. Wat deze gokkast zo leuk maakt, is dat je ook nog eens de mogelijkheid krijgt om het spel een paar keer gratis uit te proberen. Zo ligt er voor tien euro aan fun geld voor je klaar. Gebruik dit eens om te zien of dit spel iets voor jou is. Speel Crazy Bananas video gokkast en wie weet win je grote prijzen.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.0/6 (1 stem )
Crazy Bananas, 3.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Crazy Bananas met je vrienden


Laat een Tip achter!

*