Win Streak

Speel Win Streak
Activeer de dynamieten in bet 20 en verhoog je winst!

Speel Win Streak

Er zijn vele gokautomaten te vinden met drie of vier rollen die ronddraaien. Bij de fruitautomaat Win Streak zijn er maar liefst twee verschillende rijen met rollen aanwezig. Aan de onderkant van de machine vind je drie rollen die los van elkaar ronddraaien, maar ook aan de bovenkant zijn er drie te vinden. Deze gokautomaat is dus nog leuker dan de anderen. Je kan bij deze automaat ook alles naar eigen wens instellen. Zo kan je ervoor kiezen om de rollen vast te zetten, waardoor je de kans vergroot op het maken van een mooie wincombinatie. Ook kan je het aantal winlijnen bepalen. Als je het basisspel bij Win Streak fruit automaat speelt, dan speel je op de onderste rollen voor tien eurocent per draai.

Als je met vijf verschillende winlijnen wilt spelen, dan kan je ervoor kiezen dit te doen met een inzet van vijftig eurocent per draai of twee euro per draai. De winst is dan uiteraard ook afhankelijk van de inzet. Wat de mogelijke wincombinaties zijn bij deze gokautomaat zijn terug te vinden op de gokkast. Bekijk deze eens goed om te zien wat je allemaal kan winnen. Ook de meter bij dit spel kan je bepalen. Bekijk alles eens goed om erachter te komen hoe het precies werkt. Om je nog wat meer op weg te helpen, staat er tien euro aan oefengeld klaar bij de fruit automaat Win Streak. Deze is op te halen in het menu en klik hier dan vervolgens op de fun euro’s. Met die oefengeld kan je het spelletje beter leren kennen en zodoende kan je erachter komen of het voor jou is weggelegd of niet.

Alles is hier helemaal naar eigen wens in te stellen. Ben je het zat om telkens aan de hendel te trekken of heb je geen zin meer om op de start knop te drukken, klik dan op autoplay. De rollen zullen nu automatisch door de computer voor jou worden gedraaid bij de fruit automaat Win Streak. Je kan nu lekker achterover leunen en toekijken hoe het geld jou kant op komt rollen. Als je klaar denkt te zijn voor het grote werk, maak dan een bedrag over en win. Win Streak fruit automaat is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden. Uiteraard dien je wel ouder dan achttien jaar te zijn.

Deze gokkast of andere populaire speelautomaten kun je voor echt geld spelen bij een online . Wel is het belangrijk om eerst een aantal recensies te lezen, welk biedt de meest aantrekkelijke bonus, etc. voordat je daadwerkelijk gaat spelen. Je kunt hierover meer lezen op Bonus Review.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.9/6 (7 stemmen )
Win Streak, 3.9 out of 6 based on 7 ratings

Deel Win Streak met je vrienden


Laat een Tip achter!

*