Golden Oldie

Speel Golden Oldie
Laat deze klassieke gokautomaat je gouden tijden brengen.

Speel Golden Oldie

De oude bekende fruit automaten worden ook op het internet steeds populairder. Vroeger waren er enkel fruit automaten te vinden in cafés en snackbars. Tegenwoordig zijn deze speelautomaten vervangen door de verschillende Video Automaten. Maar ook op het internet kan je nog steeds op de fruit automaat spelen. Zo is er bijvoorbeeld de Golden Oldie beschikbaar. Hier kan je afhankelijk van de inzet boven en onder spelen. Onder spel je op de vier rollen als je met tien verschillende winlijnen wilt spelen en als je ook nog eens boven bij de Golden Oldie fruit automaat wilt spelen, dan moet je met twintig verschillende winlijnen spelen. Dit doe je door op de knop start bet 20 te drukken. De maximale inzet bij dit spel is dat ook twee euro per draai.

Bij de Golden Oldie gokautomaat zijn vele verschillende prijzen te winnen. Op de gokkast zelfs is af te lezen wat de mogelijke wincombinaties zijn. Je kan zo tot wel twintig euro winnen. Het spelen van dit spel is dat ook erg leuk en je zal je niet gaan vervelen. Vooral door de mogelijkheid om ook boven te spelen is dit spel nog aantrekkelijker. Je kan op twee verschillende schermen dus prijzen winnen bij de gokautomaat Golden Oldie. De naam doet natuurlijk al voorspellen wat er terug is te vinden op de rollen van dit spel. Er zijn uiteraard vele verschillende fruitsoorten te zien. Bekijk het spel eens goed om te zien hoe jij het wilt spelen. Aan de rechterkant van de fruit automaat is een kaart te vinden met daarop autoplay. Als je hierop klikt zal de kaart tussen de start knop worden gestopt. Net zoals veel gokkers dit doen, zal ook de gokautomaat Golden Oldie hierdoor vanzelf gaan starten.

Probeer het spelletje eerst een paar keer gratis uit door de fun euro’s van dit spel te gebruiken. Deze kan je krijgen door bij het menu op fun euro’s te klikken. Hierdoor leer je het spel beter kennen en hierdoor kan je zien of de Golden Oldie gokautomaat iets voor jou is. Let wel op dat je achttien jaar of ouder moet zijn om voor het echte geld te spelen, want van de wet is het pas vanaf je achttiende jaar toegestaan om te gokken.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 3.4/6 (7 stemmen )
Golden Oldie, 3.4 out of 6 based on 7 ratings

Deel Golden Oldie met je vrienden


Laat een Tip achter!

*