Sinterklaas

Speel Sinterklaas
Yes! die gulle sinterklaas is weer terug in Nederland en laat al uw wensen uitkomen.

Het is weer bijna zover, Sinterklaas komt weer in het land, en alle kinderen zullen dus weer slapenloze nachten krijgen. Vaak is dit een dure tijd met veel cadeautjes. Er is nu ook een echte Sinterklaas video automaat aanwezig. Speel eens op deze speelautomaat tijdens de feestdagen en wie weet win je wel een hoop geld en is deze periode toch niet zo duur als van te voren was gedacht. Het uiterlijk van de Sinterklaas video gokkast is helemaal in de stijl van Sinterklaas ingericht. Zo zijn er chocolade letters, pepernoten, zwarte pieten en natuurlijk het paard van de Sint zelf te vinden. Het is mogelijk om deze game al te spelen vanaf één eurocent per draai.

De maximale inzet per draai bij de Sinterklaas video gokkast is tien eurocent. Het is mogelijk om op maar liefst dertig verschillende winlijnen te spelen. De kans om iets te winnen wordt dus alsmaar groter. Ook de inzet per winlijn is nog eens te bepalen. Zo kan je dit vermenigvuldigen met één, twee of drie. Als je voor het maximale speelt bij de Sinterklaas video automaat, dan speel je voor negen euro per draai. Deze gokautomaat heeft vijf rollen die allemaal los van elkaar ronddraaien. Er is een prijstabel, pay table, waar je kan zien wat de wincombinaties en wijnlijnen zijn. Ook kan je hier vinden wat voor mogelijke extra’s deze video gokkast je te bieden heeft.

Naast de mooie prijzen die je kan winnen op de winlijnen zijn er nog extra prijzen te verdienen. Door het draaien van drie of meer scatter symbolen bij de Sinterklaas video gokkast, maak je kans op gratis spins. Het is natuurlijk altijd mooi meegenomen om geld te verdienen met gratis spins. Het draaien van wild symbolen, hier is dat de staf van Sinterklaas, levert ook grote geld prijzen op. Zo kan je tot wel 10.000 credits winnen. Bekijk de Sinterklaas video gokkast eens goed en wie weet win jij op vijf december wel een mega prijs. Probeer de game eerst gratis uit door gebruik te maken van de fun euro’s die dit spel je ter beschikking stelt.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 5.0/6 (1 stem )
Sinterklaas, 5.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Sinterklaas met je vrienden


Laat een Tip achter!

*