Dr Alchemix

Speel Dr Alchemix
Mix de juiste ingredienten en maak je win brouwsel met deze superleuke video slot.

In het dagelijks leven experimenteer je vaak met allerlei dingen. Dr. Alchemix houdt van experimenteren en aan hem is dan ook een hele video Automaat gewijd. Kom er bij deze gokautomaat achter wat de mogelijke wincombinaties zijn en open wellicht een mooie bonusgame. De afbeeldingen op de rollen zijn allemaal in de vorm van het onderzoek. Zo zijn er reageerbuisjes en recepten te vinden. Je kan op de Dr. Alchemix video gokkast spelen op vijf rollen die allemaal los van elkaar rond draaien. Er zijn bij dit spel 25 verschillende winlijnen waarop je kan spelen en het is natuurlijk aan jezelf hoeveel je er wilt gebruiken. Op des te meer winlijnen je speelt, des te hoger is je inzet, maar ook is je winst vaak hoger. De inzet per winlijn kan je ook nog eens met twee of drie vermenigvuldigen. De maximale inzet per draai is bij dit spel dan ook 7,50 euro.

Het is mogelijk om bij de video Automaat Dr. Alchemix mee te spelen vanaf één eurocent per draai en de maximale inzet per draai per winlijn is tien eurocent. Bekijk eens wat de mogelijkheden zijn binnen het spel en op welke winlijnen je graag wilt spelen. Alles over deze speelautomaat staat netjes vermeld in de pay table. Open deze eens om te zien wat voor symbolen een mooie combinatie maken bij Dr. Alchemix video gokkast.

Als je drie of meer gouden ringen weet te draaien, de zogenaamde scatter symbolen, dan zal je gratis spins verdienen. Hiermee kan je natuurlijk weer mooie prijzen winnen en het mooie ervan is, dat je er zelf niets voor hoeft in te zetten. Als je Dr. Alchemix zelf draait, maak je nog eens kans op nog grotere prijzen. Dit wild symbool staat garant voor een enorm bedrag bij deze video gokkast. Als je een bonusgame wilt spelen, dan kan je deze activeren op twee verschillende mogelijkheden. Door het draaien van het boek symbool op rol één en vijf, maar ook kan je de bonusgame openen door drie of meer papieren rollen te draaien bij Dr. Alchemix video gokkast. Kom eens langs en experimenteer met deze speelautomaat.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Dr Alchemix, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Dr Alchemix met je vrienden


Laat een Tip achter!

*