What’s Cooking

Speel What's Cooking
What’s Cooking? Win tot 15,000 credits met deze gloed nieuwe video slot!

Lekker eten en veel geld verdienen, daar dromen de meeste mensen van. Bij de video gokkast What’s Cooking hebben ze er een combinatie van gemaakt. Draai overheerlijke gerechten en win hiermee fantastische prijzen. Je kan hier tot wel 15.000 credits winnen. Het spel is ook voor de kleinere snoepers onder ons weggelegd, want je kan al meespelen vanaf één eurocent per draai bij What’s Cooking video gokkast. Er zijn vijf rollen aanwezig, met daarop uiteraard de afbeeldingen van allerlei lekkernijen. In totaal zijn er negen verschillende winlijnen aanwezig waarop je kan spelen bij deze speelautomaat. Ook de inzet per winlijn kan je nog eens vermenigvuldigen met twee of drie.

De maximale inzet per draai is bij de video automaat What’s Cooking dan ook 2,70 euro. Wat zo uniek is aan deze speelautomaat, is dat je het gewonnen bedrag na een draai nog eens kan verdubbelen. Druk op de knop ‘gamble’, rechts onderaan, en verdubbel je bedrag. Je speelt hier het spel ‘rood of zwart’. Er moet gekozen worden of de volgende kaart een rode of een zwarte is. Heb je het goed, dan wordt je prijs verdubbeld, maar heb je het fout dan raak je het hele gewonnen bedrag kwijt. Het is dus een gok die je neemt bij What’s Cooking video gokkast. Naast het gokken om grotere prijzen kan je ook mooie prijzen winnen door het draaien van de wild symbolen.

Als je twee of meer taarten draait bij deze gokkast, dan win je al een mooie prijs. Deze kan oplopen tot maar liefst 15.000 credits. Door het draaien van een scatter symbool bij de What’s Cooking video gokkast, maak je ook nog eens kans dat je volgende gewonnen bedrag wordt vermenigvuldigt met 5, 25 of 100 keer. Hierdoor kan het gewonnen bedrag behoorlijk hoog oplopen. Ook is er een bonus game aanwezig bij de What’s Cooking video automaat. Draai op de rollen één en vijf dit bonus symbool en er zal een bonus spel worden geopend. Hier kan je tot wel 27 gratis spins winnen en ook is er een multiplier van acht aanwezig.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
What's Cooking, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel What’s Cooking met je vrienden


Laat een Tip achter!

*