Santas Surprise

Speel Santas Surprice
Geniet van de Kerstmans eindejaars wensen en laat je verassen met hoge winsten!

Het is nog even wachten maar het is weer bijna Kerst en de Kerstman zal dan uiteraard weer cadeautjes gaan weggeven. Niet alleen onder de boom zullen deze pakketjes verschijnen, maar ook bij Santa’s Surprise video gokautomaat worden er mooie prijzen weggegeven. De speelautomaat is helemaal in de stijl van de Kerstman ingericht en er zijn dan ook vele cadeautjes te vinden op de rollen van dit spel. Er zijn bij Santa’s Surprise video gokkast vijf verschillende rollen aanwezig en ook is het mogelijk om op maar liefst dertig verschillende winlijnen te spelen. De inzet per winlijn kan je ook nog eens met twee of drie vermenigvuldigen om het prijzengeld nog hoger te maken.

Bij de video gokautomaat Santa’s Surprise is het al mogelijk om mee te spelen vanaf één eurocent per draai. Het is dus echt een spel voor iedereen. Als je alles op het maximale hebt staan bij deze speelautomaat, dan speel je voor negen euro per draai. Vaak kan je bij gokkasten alleen maar geld winnen door een combinatie te draaien van bepaalde symbolen, maar bij de Santa’s Surprise video gokautomaat is het ook nog eens mogelijk om geld te winnen met andere speciale symbolen. Door het draaien van drie of meer scatter symbolen bijvoorbeeld. Hiermee kan je een vermenigvuldiger winnen die de volgende gewonnen prijs met 10, 50 of 200 vermenigvuldigt. Het kan dus zomaar zo zijn dat je volgende geldprijs een enorm bedrag is.

Ook het draaien van twee of meer wild symbolen levert mooie prijzen op bij Santa’s Surprise video gokkast. Zo kan je prijzen tot wel 10.000 credits winnen. Het is natuurlijk altijd leuk om enorm geldbedragen te winnen tijdens het spelen van een spel. Om het allemaal nog wat leuker te maken is er ook een bonus spel aanwezig bij de Santa’s Surprise video gokkast. Draai op de rollen één en vijf een sok en hierdoor zal een bonus ronde geopend worden. Hier is de inleg gratis en daardoor kan je dus alleen maar geld winnen en niets verliezen. Probeer dit spel tijdens de kerstdagen eens uit en wie weet zal het een erg fijne kerst voor je worden. De mogelijkheid is aanwezig op bij Santa’s Surprise video gokkast het spel eerst een paar keer gratis uit te proberen door gebruik te maken van de fun euro’s die je worden aangeboden.

VN:F [1.9.22_1171]
Waardering: 4.0/6 (1 stem )
Santas Surprise, 4.0 out of 6 based on 1 rating

Deel Santas Surprise met je vrienden


Laat een Tip achter!

*